Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Na succes Martien komt ook Erica Meiland met een biografie

Na succes Martien komt ook Erica Meiland met een biografie

Na succes Martien komt ook Erica Meiland met een biografie

Groot nieuws voor de familie Meiland. Na de bevalling van Maxime en het nieuws dat de familie wéér gaat verhuizen, is er wederom een leuk nieuwtje naar buiten gebracht: Erica Meiland gaat namelijk – na het succes van Martien – óók een eigen boek uitbrengen over haar leven. Dat vertelde de realityster vrijdag in de talkshow ‘HLF8’.

Erica Meiland biografie

Het boek heeft Erica samen met Jan Dijkgraaf geschreven. Hij was degene die ook de biografie van Martien schreef. En volgens Erica stond ze er niet echt te springen om een biografie, juist om deze reden. Ze vertelt: “Mijn leven kun je al volgen in Martiens boek. Maar toen werd er om mij heen ook gezegd: ‘je jeugd en hoe je tegen het leven aankijkt, wordt hierin veel meer belicht'”, aldus Erica.

‘De motor achter de Meilandjes’

De ondertitel van het boek luidt: ‘De motor achter de Meilandjes’ en in dit boek kunnen we dus van alles leven over hoe Erica haar leven heeft ervaren. Zo ook over de coming out van Martien – die in zijn eigen boek voor een groot deel centraal stond.

Lees ook
Claire (4) in Chateau Meiland zorgt voor ophef: ‘Ze was wel 40 keer te zien, is dat kinderarbeid?

Coming out Martien

Over deze coming out vertelt Erica: “Je hebt er allebei verdriet van, maar zijn kant is heel anders dan die van mij. Ik heb wel eens een keukenmes gepakt. Ik wou hem wel bang maken, je treedt een beetje buiten jezelf.”

De biografie Erica, de motor achter de Meilandjes verschijnt eind oktober in de winkels.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Superguide | Beeld: Brunopress