Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Erica en Maxime Meiland onherkenbaar, maar fans zien wel 100% dezelfde genen

Erica en Maxime Meiland onherkenbaar, maar fans zien wel 100% dezelfde genen

Erica en Maxime Meiland onherkenbaar, maar fans zien wel 100% dezelfde genen

De familie Meiland gaan voor een shoot van het blad &C terug in de tijd. Het is even goed kijken om de familie te herkennen, vooral Erica en Maxime Meiland zijn onherkenbaar.

De Meilandjes zijn bekend geworden met het programma chateau Meiland. Ondertussen zijn ze weg uit Frankrijk, maar nog steeds twee keer in de week op de tv te zien. Naast het tv-programma staat de familie regelmatig voor de camera. Dit keer stapten ze uit hun comfortzone en kregen ze niet alledaagse kleding aan.  De haren van Maxime werden voor de shoot klassiek gekruld en kreeg daarnaast felrode lippen. Claire, de dochter van Maxime krijgt ook een moment of fame. Het dochtertje zit lachend op de foto met haar lieve staartjes keurig naast haar moeder. Ook Erica is bijna onherkenbaar met haar gouden oorbellen en glad geföhnd haar.

Lees ook
Maxime Meiland is helemaal gesetteld met haar nieuwe gezinnetje

Overladen door complimentjes

Erica en Maxime Meiland delen de fantastische kiekjes van de shoot op hun Instagram en worden overladen door complimentjes. De eigenaresse van Most Wanted, Danique Bossers zegt: ‘Naaaah wat fantastisch leuk dit 😍’, Britt Dekker laat de reactie: ‘😍Zo lief’ achter. Het blad &C is van Chantal Janzen, het kan dan ook niet anders dan dat de presentatrice reageert onder de post, ‘I❤️Claire’ laat ze achter. De fans zijn vooral verrast door de look van Erica. ‘Wauw Erica dit is zo niet jij, maar je bent wel super mooi!’, zegt een volger, weer een ander zegt: ‘Zo moeder, zo dochter. Je haar ziet er extra mooi uit👍🏻❤️’. Wat vinden jullie van hun nieuwe look?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Erica Meiland (@ericameiland)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress