Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WAT?! Er verschijnt binnenkort een boek over de ‘kroonjuwelen’ van prins Harry

WAT?! Er verschijnt binnenkort een boek over de ‘kroonjuwelen’ van prins Harry

WAT?! Er verschijnt binnenkort een boek over de ‘kroonjuwelen’ van prins Harry

Prince Harry lijkt de liefde gevonden te hebben bij actrice Meghan Markle, maar het prille geluk van het koppel werd al meteen verstoord door enkele gemene geruchten en roddels. Zo vertelde de halfzus van Markle dat de actrice niet echt geïnteresseerd zou zijn in de prins, maar er gewoon altijd al van gedroomd heeft om een prinses te zijn. Deze keer krijgt Harry het hard te verduren, want er zou binnenkort een boek verschijnen over zijn intieme delen.

Carrie Royale brengt binnenkort een boek uit waarin ze gedetailleerd de kroonjuwelen van de prins zal beschrijven. De 40-jarige blondine had in 2012 een intieme ontmoeting met prins Harry en heeft er sindsdien haar carrière van gemaakt. Carrie ontmoette de prins 4 jaar geleden op een feestje in Las Vegas. Hij zou er op het einde van de avond al zijn kleren hebben uitgetrokken en enkele naakte knuffels hebben uitgedeeld aan de aanwezige vrouwen. Zo ook aan Carrie, die hem daarna volgde naar zijn kamer. En hoewel er geen officiële vrijpartij heeft plaatsgevonden, zou de blondine wel geprobeerd hebben.

“Ik heb 20 minuten geprobeerd om hem in een staat van opwinding te brengen, maar hij had te veel gedronken,” zei de blondine een tijdje geleden in een interview. “Hij heeft wel heerlijke lippen. Ik heb zelden zo lekker met iemand gekust. Het was ontzettend geil.”

50 Shades of Harry

En hoewel er dus niet veel gebeurd is, heeft de blondine wel de kans gehad om zijn mannelijke kroonjuwelen van dichtbij te bestuderen. Zo choqueerde ze de media eerder al met haar uitspraak dat Harryeen grower is, en geen shower‘. Carrie, die momenteel ook haar geld verdient als SM-dominante Lady Dominique, is momenteel bezig aan een boek waarin ze de hele avond tot in het detail zal beschrijven, inclusief een duidelijke beschrijving van Harry’s intieme delen. Het boek zal eind dit jaar verschijnen in Amerika, omdat Engeland eerder al liet weten het niet te willen publiceren.

Lees ook: