Je bent hier: Home > Celebs > Emma Wortelboer verdedigt Eurovisie optreden

Emma Wortelboer verdedigt Eurovisie optreden

Celebs
Emma Wortelboer verdedigt Eurovisie optreden

Heel Nederland had een mening over Emma Wortelboer na haar optreden bij het songfestival. Zo vroeg Patty Brard zich af  “welke dealer” Emma had, noemde Johan Derksen haar een “hysterische bakvis” en ook op twitter regende het negatieve reacties. Nu verdedigt de presentatrice haar optreden. “We wonnen het fucking songfestival, waar ik al fan van ben sinds ik een kind ben, na 44 jaar en uitgerekend de keer dat ik er deel van mag uitmaken, dus ja, dat was een explosie van vreugde”

Emma mocht, na een campagne in De Wereld Draait Door, de punten uit delenTijdens haar optreden maakte ze een grap over Madonna en verscheen ze schreeuwend in beeld toen bleek dat Duncan Laurence als winnaar uit de bus kwam. “Het was voor mij echt een topavond. En anderen gingen er nu een nare nasmaak aan geven? Ik dacht: iedereen kan alles over me zeggen, maar jullie verpesten het niet voor mij.”

Lees ook

Organisatie Eurovisiesongfestival 2020 nu al begonnen

Overal schijt aan

Ze schrok best van de reacties. Dat juist Patty Brard commentaar op haar had vond ze vreemd. “Omdat ik haar altijd best hoog had zitten, juist omdat zij overal schijt aan heeft. Zij springt van een duikplank en neemt een klysma terwijl ze ondertussen lachend Shownieuws presenteert, dat vond ik altijd cool. Dus dat uitgerekend zij me op mijn plek probeert te zetten en me van drugsgebruik beticht tijdens de puntentelling – het gaat niet eens over de inhoud. Dat vond ik wel het laagste.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Volkskrant.nl | Beeld: ANPFoto

Shoppen is altijd een goed idee