Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Emma Watson creëerde voor Belle in ‘Beauty and the Beast’ een nieuw achtergrondverhaal

Emma Watson creëerde voor Belle in ‘Beauty and the Beast’ een nieuw achtergrondverhaal

Emma Watson creëerde voor Belle in ‘Beauty and the Beast’ een nieuw achtergrondverhaal

Volgend jaar komt de verfilming van Beauty and the Beast uit. Actrice Emma Watson heeft de rol van Belle, maar om zich echt goed in te kunnen leven wilde de 26-jarige actrice graag dat het achtergrondverhaal van haar personage wat beter uitgewerkt werd. Vandaar dat in deze verfilming niet haar vader, maar Belle zelf de uitvinder is! 

Onlangs werden er al wat nieuwe beelden gedeeld van de film. Op één van de foto’s staat Belle met haar vader (gespeeld door Kevin Kline) en opvallend is dat haar vader niet bezig is met uitvindingen zoals in de Disney animatiefilm, nee hij is bezig met het maken van muziekdoosjes.

Belle de uitvinder

Aan Entertainment Weekly vertelt Emma dat deze verandering op haar verzoek gemaakt is. Ze zegt: ‘In de animatiefilm is het haar vader die de uitvinder is en we hebben dat gebruikt voor Belle.’

Ze zegt tegen Entertainment Weekly: ‘Ik vond dat de film eigenlijk maar weinig informatie of details gaf over waarom Belle een buitenbeentje was, behalve dan dat ze van boeken hield. Wat deed ze verder met haar tijd? Daarom hebben we voor haar een achtergrondverhaal bedacht: ze heeft een soort van wasmachine uitgevonden, waardoor ze geen tijd meer hoefde te besteden aan het doen van de was en in plaats daarvan tijd had om te lezen. Dus ja, we hebben van Belle een uitvinder gemaakt.’

Een overbeschermende vader

Emma Watson vertelt ook dat de keuze om de Maurice, de vader van Belle, in plaats daarvan muziekdoosjes te laten maken niet toevallig was. Met de muziekdozen laat hij zijn dochter muziek van over de hele wereld horen. En dit is zijn manier om haar te beschermen nadat haar moeder overleed. Hij brengt de wereld naar haar toe, zodat ze niet zelf de wijde wereld in hoeft en veilig thuis kan blijven.

Lees ook:

Zo klinkt Emma Watson als Belle in Beauty and the Beast

Wow! 91-jarige ‘Mevrouw Tuit’ zingt het originele Beauty and the Beast-liedje

CADEAUTJES! Emma Watson verstopt boeken in Londense metro

Bron: ew.com / nu.nl