Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Emma Stone en Ryan Gosling op Walk Of Fame!

Emma Stone en Ryan Gosling op Walk Of Fame!

Emma Stone en Ryan Gosling op Walk Of Fame!

Acteurs Ryan Gosling en Emma Stone zijn vereeuwigd op de Walk Of Fame in Hollywood. De happening vond plaats op het pleintje voor het historische Chinese Theater, waar de twee hun handen in het cement drukten. De La La Land-acteurs mogen zichzelf nu in het rijtje van Marylin Monroe en Michael Jackson plaatsen.

Geweldige ervaring
Als klein meisje bezocht Emma maar al te graag de Walk Of Fame, waar ze urenlang naar de handafdrukken in het cement kon kijken, zo vertelt de actrice. “Ik weet nog dat mijn handen precies pasten in die van Jane Russell”, zei de actrice volgens de The Hollywood Reporter. “Dit is een geweldige ervaring. Dat was deze film maken ook en dit is de perfecte plek om daarbij stil te staan.”

Opgepakt
Ryan Gosling was minder sentimenteel, en maakte van het gebeuren een grap. Hij grapte onder andere dat hij bang was opgepakt te worden voor vandalisme, aangezien de film La La Land op veel historische plekken is opgenomen. Gelukkig werd hottie Ryan niet opgepakt, en kon hij zonder zorgen de ceremonie tot een goed eind brengen. Emma Stone en Ryan Gosling kun je vanaf 22 december op het witte doek bewonderen. Aftellen!

Bekijk de foto van de twee hieronder.

 

Bron: RTL, Instagram

Lees ook: