Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oeh la la: de populaire serie Emily in Paris krijgt een derde en vierde seizoen

Oeh la la: de populaire serie Emily in Paris krijgt een derde en vierde seizoen

Oeh la la: de populaire serie Emily in Paris krijgt een derde en vierde seizoen

Oeh la la, goed nieuws voor alle fans van Emily in Paris! Netflix heeft eindelijk laten weten dat er een derde en vierde seizoen van Emily in Paris komt. Dat was ook wel te verwachten, want de populaire Netflix-serie heeft een tijdje op nummer één gestaan.

Cijfers

De bekende serie Emily in Paris valt goed in de smaak bij vele Netflix-gebruikers. In mei 2021 werd bekend dat het eerste seizoen door meer dan 58 miljoen verschillende kijkers werd bekeken. Toen het tweede seizoen uitkwam zijn er nog veel meer kijkers bijgekomen.

Emily in Paris

De hoofdrolspeelster Emily Cooper verhuisd van Chicago naar Parijs om daar aan haar droombaan te beginnen. Ze maakt ontzettend veel mee op de werkvloer, vooral omdat haar Franse collega’s niet weten of ze een Amerikaan kunnen vertrouwen met hun werk. Emily valt voor een knappe Fransman, maar die blijkt al bezet te zijn. Ze probeert vrienden te maken en wordt beste vriendinnen met Mindy. Hoe houdt ze haar privé- en werkleven gescheiden?

In het tweede seizoen wordt Emily’s Franse leven een tikje ingewikkelder. Haar Amerikaanse baas Madeleine wil het marketingbureau Savoir zelf leiden, maar daar zijn een paar collega’s het niet mee eens. Ze besluiten daarom zelf een marketingbedrijf te starten. Ze vragen Emily mee te helpen aan hun plan, maar ze weet niet wat ze moet kiezen. Haar Franse vrienden of haar baas? Ook in de liefde moet Emily gaan kiezen tussen twee mannen. Welke keuzes gaat ze maken?

Lees ook
Oekraïne is woest over karakter Petra in de populaire Netflixserie Emily in Paris

Seizoen drie én vier

Aangezien het tweede seizoen eindigt met een behoorlijke cliffhanger, vermoedde iedereen al dat er een derde seizoen zou komen. Netflix is niet bescheiden en voegt er twee seizoenen aan toe. Heerlijk toch? De scenarioschrijver Darren Star en producer Lily Collins stonden al te popelen om nieuwe afleveringen te maken.

Sinds het goeie nieuws de wereld in is, moest de hoofdrolspeelster Lily Collins het wel delen op Instagram. Ook andere castleden deelden hun enthousiasme voor een nieuw seizoen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lily Collins (@lilyjcollins)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ashley Park (@ashleyparklady)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Camille Razat (@camillerazat)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily In Paris (@emilyinparis)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | Beeld: BrunoPress