Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Eindelijk: ‘Khaleesi’ onthult schuldige van koffiebeker-gate in ‘Game of Thrones’

Eindelijk: ‘Khaleesi’ onthult schuldige van koffiebeker-gate in ‘Game of Thrones’

Eindelijk: ‘Khaleesi’ onthult schuldige van koffiebeker-gate in ‘Game of Thrones’

Sophie ‘Sansa Stark’ Turner wees dan misschien met een vinger naar Kit Harington, maar hij was toch niet verantwoordelijk voor de verdwaalde Starbucks-koffiebeker in ‘Game of Thrones’. Emilia Clarke, die de rol van Daenerys ‘Khaleesi’ Targaryan op zich nam, heeft een paar maanden na het slot van de populaire serie eindelijk onthuld wie de échte ‘dader’ is.

Opgebiecht

De beker, die per ongeluk in een aflevering van het laatste seizoen te zien was, was van acteur Conleth Hill. “We hadden recent voor de Emmy’s een feestje en Conleth – die Varys (zie onderstaande foto) speelt en naast me zat in die scène – nam me apart en zei: ‘Emilia, ik moet je iets vertellen, lieverd. De koffiebeker was van mij'”, onthulde Emilia deze week op de bank bij Jimmy Fallon in The Tonight Show. “De beker was van hem. Het was Conleths koffiebeker. Hij heeft het gezegd.”

Bakkie nodig

De acteur besloot zijn fout toch maar aan Emilia op te biechten, omdat ook zij door andere collega’s meerdere keren als verantwoordelijke werd aangewezen. Ook een beetje lullig, natuurlijk. Volgens de actrice zei Conleth ook dat hij wel wat cafeïne nodig had omdat hij “niet zo veel te doen had in de scène”.

Lees ook
Makers Game of Thrones kunnen éindelijk lachen om koffiebekerblunder

Finale-blunder

De koffiebeker was niet het enige foutje in het allerlaatste seizoen van de populaire serie. In de finale, die in mei werd uitgezonden, spotten oplettende kijkers ook een flesje water. Overigens waren Game of Thrones-fans ook niet erg te spreken over het einde van de fantasyserie. Zo werd onder meer veel geklaagd dat het verhaal was afgeraffeld.

De biecht:

De beruchte koffiebeker-scène:

Het verdwaalde waterflesje:

Lord Varys:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Still