Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gravin Eloise deelt foto met moeder Laurentien en de gelijkenissen zijn ongekend

Gravin Eloise deelt foto met moeder Laurentien en de gelijkenissen zijn ongekend

Gravin Eloise deelt foto met moeder Laurentien en de gelijkenissen zijn ongekend

Afgelopen zondag deelde gravin Eloise van Oranje een leuke foto met haar moeder Laurentien op Instagram. Het vrolijke kiekje lijkt geschoten in het buitenland, maar dat is niet waar de aandacht naar toe gaat. Volgers reageren vooral onder de foto met dat de twee zoveel op elkaar lijken.

Studentenleven

Sinds vorig jaar is Eloise van Oranje uit Den Haag vertrokken en huurt ze samen met haar vriendinnen een eigen huis in Amsterdam. De gravin-influencer studeert aan de campus van de hotelschool The Hague en geniet daar ontzettend van haar studentenleven, vooral nu de maatregelen weer wat minder zijn.

Prinses Laurentien

De band met haar ouders is ondanks haar verhuizing nog steeds intact. De gravin zet onder haar Instagrampost de woorden: ‘there is no one else quite like my mom 🥰 kijk nou naar hoe mooi ze is’. Op de foto is te zien dat de twee het erg gezellig hebben met elkaar. 

Lees ook
Koningin Máxima gespot zoals we haar zelden zien: in een doorschijnende blouse

Complimentjes

Ondanks het mooie weer regent het complimentjes onder de Instagrampost van gravin Eloise. Vele volgers valt het op dat moeder en dochter ontzettend veel op elkaar lijken. Zo schrijft een van haar volgers onder het zonnige kiekje: “Heel mooi en jullie lijken echt op elkaar”. En weer een ander zegt: “Deze foto toont die ware liefde tussen moeders en dochters. Strálend en blij met elkaar!”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle| Beeld: Brunopress