Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fietfieuw: Eloise van Oranje ondergaat behoorlijke transformatie

Fietfieuw: Eloise van Oranje ondergaat behoorlijke transformatie

Fietfieuw: Eloise van Oranje ondergaat behoorlijke transformatie

Prinsessen Amalia, Alexia en Ariana mogen dan wel de kinderen zijn van onze huidige koning Willem-Alexander, hun nicht Eloise van Oranje, de oudste dochter van Constantijn, staat op dit moment zonder twijfel vaker in de spotlights. Doordat zij verder van de troon afstaat, leidt zij een veel vrijer leven dan haar nichtjes. Hierdoor is ze bijvoorbeeld ook actief op social media, iets wat voor haar nichtjes ondenkbaar is. Op Instagram steelt ze dan ook regelmatig de show. Zo ook gisteren, nadat ze zichzelf liet voorzien van een ware metamorfose. 

Gravinfluencer

De Oranje-telg liet niet alleen flink de krullers in haar lokken zetten, ook werd er een prachtige laag aan make-up aangebracht. Voor een andere look kreeg de gravin twee vlechtjes aangemeten. Of dat de looks en het uiteindelijke resultaat qua foto’s voor eigen plezier zijn of dat ze binnenkort wellicht in een glossy verschijnt is niet duidelijk. Dat Eloise hard op weg is om een echte influencer – of gravinfluencer, zoals ze ook wel wordt genoemd, te worden, kan je haast niet ontgaan zijn. Naast haar openbare social media-kanalen, verscheen ze onlangs ook al in het NOS Jeugdjournaal, en wist ze het nieuws te halen, nadat ze een TikTok-filmpje samen met haar dansende ouders prins Constantijn en prinses Laurentien online zette.

Prinses Laurentien bij BEAU

Prinses Laurentien vertelde deze week in BEAU over de hobby van haar oudste telg. “Je ziet dat ze haar leven viert, het belangrijkste is haar authenticiteit.” Hoewel Eloise dus veel minder regels krijgt opgelegd dan haar nichten, wordt er ook bij haar soms een grens gesteld. Zo werd het filmpje met haar dansende ouders na het plaatsen al snel offline gehaald. Laurentien: “Ze dacht daarna na.” Beau vroeg in zijn talkshow of dat Eloise haar ouders er wellicht niet in wil meeslepen. “Zoiets”, antwoordde Laurentien.

Lees ook
Oudste dochter prins Constantijn open over ‘op hol geslagen’ Instagramaccount én haatreacties

Privésfeer

Ook liet het koninklijke paar zich onlangs uit over de showbizzbladen die een rokende Eloise hadden gefotografeerd en vervolgens in de media toonde. “Eloise is in eerste plaats een privépersoon met de daarbij behorende rechten op privacy. Wij verwachten dat deze gerespecteerd worden. Deze is overduidelijk genomen in de privésfeer, bevat ons inziens geen nieuwswaarde en draagt niet bij aan het publieke debat”, was hun reactie. Ook zelf liet ze niet veel later iets van zich horen. “Ik rook één sigaret en iemand maakt er meteen een foto van. Wat is daar nieuws aan? Ik wil genieten van mijn (studenten)leven en hopelijk snappen jullie dit”, aldus de gravin.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Thirza King (@thirza.king)

Bron: Nu.nl, RTL | Beeld: Instagram, ANP

Shoppen is altijd een goed idee