Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ellen DeGeneres ‘gebroken’ door Nikkie de Jager: ‘Ze zit er helemaal doorheen’

Ellen DeGeneres ‘gebroken’ door Nikkie de Jager: ‘Ze zit er helemaal doorheen’

Ellen DeGeneres ‘gebroken’ door Nikkie de Jager: ‘Ze zit er helemaal doorheen’

Hoewel Ellen DeGeneres normaal gesproken haar dagelijkse talkshow afsloot met de woorden ‘wees lief voor elkaar’, worden die woorden nu al een aantal weken in twijfel genomen. De presentatrice ligt onder vuur nadat een aantal (ex) medewerkers zich negatief hebben uitgelaten over het diva-gedrag van Ellen. Dit meldt Us Weekly.

Ellen zit er doorheen

“Ellen zit er helemaal doorheen. In eerste instantie dacht ze dat dit gewoon wat zure berichten waren van zogenaamde ‘haters’, maar inmiddels neemt het een heel andere vorm aan. Mensen klappen echt uit de school over haar en niet bepaald op een zachte manier. Het gaat maar door en dat vreet aan haar,” aldus een bron.

‘Nikkie aanstichter van golf aan negativiteit’

De negatieve berichtgeving begon nadat de Nederlandse YouTube-ster Nikkie de Jager in januari te gast was in Ellen’s show. Hoewel De Jager vereerd was om haar transgender coming-out verhaal voor zo’n groot publiek te mogen vertellen, was ze teleurgesteld in de gang van zaken achter de schermen. “Ik werd niet even persoonlijk begroet, zoals dat bij Nederlandse talkshows wel het geval is. Het was best wel afstandelijk en kil allemaal, dat had ik niet verwacht”, biechtte ze achteraf op.

Coronakritiek

Toen Amerika ook op slot ging vanwege het coronavirus en iedereen genoodzaakt was thuis te blijven, kreeg DeGeneres veel kritiek over zich heen nadat ze op sociale media liet weten de zelfquarantaine als ‘een gevangenisstraf te beschouwen’. Terwijl er miljoenen Amerikanen zonder werk, huis en eten kwamen te zitten vanwege de pandemie.

Lees ook
Niet alleen coming-out voor Nikkie, ook kinderwens uit de (koel)kast: ‘Dylan heeft mijn leven veranderd’

Verdriet

De 62-jarige comédienne trekt zich alle kritiek volgens Us Weekly behoorlijk aan en is ontzettend dankbaar om haar vrouw Portia DeRossi bij zich te hebben. “Portia is haar klankbord, bij haar kan ze zichzelf zijn. En haar verdriet uiten, wat nu het geval is naar aanleiding van alle kritiek.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

today I’ll be on @theellenshow ? thank you Ellen for giving me the opportunity to share my story with the world! – photo by: Michael Rozman/Warner Bros.

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Michael Rozman/Warner Bros. via Instagram NikkieTutorials