Je bent hier: Home > Celebs > Ellemieke Vermolen herdenkt zoontje op 3e verjaardag: ‘Je bent een droom gebleven’

Ellemieke Vermolen herdenkt zoontje op 3e verjaardag: ‘Je bent een droom gebleven’

Celebs
Ellemieke Vermolen herdenkt zoontje op 3e verjaardag: ‘Je bent een droom gebleven’

Eigenlijk had het jongste zoontje van Ellemieke Vermolen en topchef Sergio Herman maandag drie jaar moeten worden. Helaas mochten ze nooit van hem genieten: het jongetje overleed vlak voor zijn geboorte doordat de navelstreng om zijn nek zat. Op Instagram staat de presentatrice stil bij zijn overlijden en het tragische verlies.

‘Een droom ben je gebleven’

Ellemieke deelt het geboortekaartje van Josha, waar de tekst ‘Onze liefde zal eindeloos zijn’ op staat. “Een droom ben je gebleven, we hadden je alles willen geven. Je zoveel willen leren, laten zien, voelen en knuffelen. Je alle liefde willen geven en ons geluk met je willen delen”, dicht ze erbij. Een droom ben je gebleven… en als een wondermooie droom zul je voor altijd met ons verder leven. Voor altijd in ons hart.”

Steunbetuigingen

De presentatrice wordt overladen met steunbetuigingen. Onder meer Bridget Maasland, Chantal Janzen, Patrick Kluivert en Chantal Bles laten mooie reacties achter. Haar man Sergio reageert met drie rode hartjes.

Als het noodlot toeslaat…

Ellemieke en Sergio waren helemaal voorbereid op de komst van hun derde kindje, totdat hij vlak voor de geboorte, na zo’n 8,5 maand zwangerschap overleed. “Het is nog te vroeg om dit onmenselijke verlies te beschrijven en te verwerken, daarom verzoeken zij hun privacy te respecteren in de komende zware periode, die hen te wachten staat”, luidde een verklaring begin 2017.

Lees ook
Ellemieke Vermolen deelt emotioneel bericht over verlies kindje

Mama van een engeltje

Ellemieke probeert sindsdien babysterfte meer bespreekbaar te maken. “Ik ben mama van een engeltje, Josha. Het gemis went nooit, alleen wordt de stekende pijn milder”, schreef ze in 2018 op Instagram. Ook op Wereldlichtjesdag – iedere tweede zondag van december, een dag waarop overleden kinderen herdacht worden – eerde ze Josha op Instagram. “Voor alle engeltjes daarboven, #Josha”, schreef ze.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Voor alle engeltjes daar boven #wereldlichtjesdag #JOSHA

Een bericht gedeeld door ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Beautiful Jeruzalem……. you have so much stories to tell us #history #citytrip

Een bericht gedeeld door ELLEMIEKE VERMOLEN (@ellemieke_vermolen) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee