Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ellemieke Vermolen overspoeld met complimenten na delen indrukwekkende bikinifoto

Ellemieke Vermolen overspoeld met complimenten na delen indrukwekkende bikinifoto

Ellemieke Vermolen overspoeld met complimenten na delen indrukwekkende bikinifoto

Nadat Ellemieke Vermolen (41) en chef-kok Sergio Herman (51) begin dit jaar uit elkaar gingen, stortte de presentatrice zich op het sporten. Ellemieke wordt nu overspoeld met vele positieve reacties, nadat ze een foto in haar bikini op Instagram deelde. 

Vele positieve reacties

Het regent hartjes en mooie woorden onder de laatste Instagrampost van Ellemieke Vermolen. “Je bent prachtig en zo puur. Je mag zeker heel trots op jezelf zijn.” En: “Wow, prachtige foto’s. Je ziet er geweldig uit”, zijn nog maar een paar van de vele positieve reacties.

Gestrand huwelijk

Begin dit jaar maakten Ellemieke Vermolen en Sergio Herman bekend, na een huwelijk van twaalf jaar, uit elkaar te gaan. Sergio heeft inmiddels weer een nieuwe vlam. De chef-kok en horecaondernemer het geluk gevonden bij de 21 jaar jongere Vlaamse Chanel Joppart.

Lees ook
Ellemieke Vermolen over scheiding: ‘Naar omstandigheden gaat het goed’

Positief blijven

“Het zijn roerige tijden, maar ik krabbel eruit. Als je tegenslagen krijgt, kun je twee dingen doen: gaan liggen en er niets mee doen, of je kunt opstaan en er wel wat meedoen. Bij mij werkt opstaan en doorgaan.” Dit is precies de instelling die Ellemieke in het leven heeft: “Ik denk altijd: je leeft maar een keer, maak er het beste van”, zegt ze dan ook tegen RTL Boulevard. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress