Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Eindelijk meer in beeld: Kim Feenstra deelt eerste foto van gezichtje zoon Brooklyn

Eindelijk meer in beeld: Kim Feenstra deelt eerste foto van gezichtje zoon Brooklyn

Eindelijk meer in beeld: Kim Feenstra deelt eerste foto van gezichtje zoon Brooklyn

Zowel Kim Feenstra (35) als Romee Strijd (25) werd in 2020 voor de eerste keer moeder. Beiden besloten hun kindje níet duidelijk in beeld te brengen, al kwam het blonde model daar onlangs op terug. Romee deelde vorige week een hele fotoreeks van haar dochtertje Mint en nu lijkt het erop dat we ook steeds meer te zien krijgen van Kim’s zoontje Brooklyn. Op Instagram trakteert de brunette haar volgers op een nieuw kiekje van het jochie, waarop hij beter dan ooit te zien is.

Zoon Kim Feenstra

Waar we Brooklyn tot nu toe vooral van de achterkant konden bewonderen of alleen zijn beentjes in beeld zagen, krijgen volgers van Kim nu voor het eerst zijn gezichtje te zien. Daarbij staat ze erbij stil dat haar zoon inmiddels alweer vijf maanden is. “Nog maar vijf maanden ben je op de wereld. Nog maar vijf maanden geleden zat je in mijn buik. Nog maar vijf maanden kort ben je alles aan het ontdekken. Nog maar vijf maanden maak je ons leven mooier en avontuurlijker. Nog maar vijf maanden jong en je geeft voor een leven lang liefde.”

Vijf maanden

“Het is al vijf maanden geleden dat je op de wereld kwam. Al vijf maanden geleden dat ik de enige was die jouw aanwezigheid kon voelen in mijn buik”, vervolgt Kim. “Al vijf maanden lang ben je elke dag scherper, sterker en wijzer aan het worden. Al vijf maanden lang verrijk je ons leven en stromen we over van liefde. Al weer vijf maanden oud en ik mis je nu al. Maar al vijf maanden is elke dag samen met jou een prachtig feestje.”

Grootste liefde

De tijd vliegt, zo schrijft de trotse moeder. “Het gaat zo snel. Voor altijd ben jij ons grootste liefde, zijn je vader en ik twee andere mensen geworden, zijn wij gegroeid en hebben wij andere prioriteiten en toekomst idealen. Ben jij onze nummer 1. En dit heb jij bereikt, in slechts vijf maanden. Ik hou van jou.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Buiten beeld

Vlak voor de komst van Brooklyn liet Kim weten niet veel van haar zoontje te gaan delen. “Zeker het eerste jaar niet”, aldus het topmodel. “De baby is dan nog zo precious.” Ze zei toen van plan te zijn hooguit ‘een handje, voetje of wat haartjes’ in beeld te gaan brengen. Op een eerlijke en realistische foto van de kraamtijd waren dan ook alleen de beentjes van het jochie te zien.

Lees ook
Ondanks maatregelen gewoon op reis: coronacriticus Kim Feenstra deelt vakantiefoto vanaf Curaçao

Gezin Kim Feenstra

Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie. Hun liefde werd op 16 oktober 2020 bekroond met de komst van een zoon, Brooklyn Baby Tailor.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Beeld: Brunopress, Instagram