Je bent hier: Home > Celebs > Eindelijk: de eerste trailer van ‘Aladdin’ is hier (mét ‘onze’ Marwan Kenzari!)

Eindelijk: de eerste trailer van ‘Aladdin’ is hier (mét ‘onze’ Marwan Kenzari!)

Celebs
Eindelijk: de eerste trailer van ‘Aladdin’ is hier (mét ‘onze’ Marwan Kenzari!)

In een nieuwe trailer voor Disneyfilm Aladdin is acteur Marwan Kenzari – natuurlijk afkomstig uit ons eigen kikkerlandje – voor het eerst te zien als slechterik Jafar. Yay, we zijn excited! De clip laat ook de eerste beelden zien van Will Smith in zijn rol als de Genie, in Nederland ook bekend als de Geest. Uhm… we zijn minder excited?

Lees ook
De beste deal van 2019! Bekijk ‘The Lion King’, ‘Dumbo’ en ‘Aladdin’ goedkoop in de bios

We want more!

Disney gaf in oktober al een teaser vrij, maar daarin was alleen Mena Massoud te zien als het titelpersonage. In de nieuwe video is naast Kenzari en Smith ook Naomi Scott te zien als Prinses Jasmine. Bekijk ‘m hieronder.

De tekst gaat verder onder de video.

Lekker bezig, Marwan!

In de zomer van 2017 werd bekend dat de Nederlandse Marwan een rol te pakken had in de live action-remake van Aladdin. Het is zeker niet de eerste Hollywoodrol voor de 36-jarige. Marwan was de afgelopen jaren te zien in onder meer The Mummy en Murder On The Orient Express.

Commentaar op blauwe Will Smith

Aladdin vertelt het verhaal over een arme jongen die om de liefde van een prinses te winnen op zoek gaat naar een wonderlamp die al zijn wensen kan vervullen. De animatiefilm was in 1992 een enorme hit, onder meer door de stem van Robin Williams als de Geest. En dat laatste detail zorgt er nu voor dat sommigen tóch wat gereserveerd zijn wat betreft de nieuwe film. Velen zijn namelijk, na het zien van de nieuwe beelden, helemáál niet te spreken over Will Smith. ‘Ik was superenthousiast over de komst van de film, tótdat ik een blauwe Will Smith te zien kreeg’ en ‘Ik kan nooit meer slapen en het komt allemaal door Will Smith’, zijn enkele van de negatieve reacties op sociale media.

Niet zeuren, maar kijken

Blauwe Will Smith of niet, deze film gaan we kijken op het witte doek. We zijn razendbenieuwd! De remake van Aladdin is vanaf eind mei te zien in de bios.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee