Je bent hier: Home > Celebs > Let the games begin! Eerste vier Robinsonners 2019 bekend

Let the games begin! Eerste vier Robinsonners 2019 bekend

Celebs
Let the games begin! Eerste vier Robinsonners 2019 bekend

De eerste deelnemers voor het aankomende jubileumseizoen van ‘Expeditie Robinson’ zijn bekend! RTL Boulevard had gisteravond de eer om vier BN’ers te onthullen die het zware eilandleven zijn aangegaan in de twintigste editie van het mateloos populaire programma. Vanaf zondag 1 september barst de strijd weer los, dit jaar voor het eerst op RTL 4.

In zee kakken

Dit zijn ze dan, de eerste vier namen: 3FM-dj Frank van der Lende, RTL-nieuwsverslaggever Jaap van Deurzen, YouTuber Dionne Slagter (OnneDi) en Dolly Dot Anita Heilker gaan de bittere survivalstrijd aan. En dat ging niet makkelijk, schemerde Frank alvast door: “Ik zag het als buitenspelen voor volwassenen, maar je moet wel voor je eten zorgen, anders heb je geen eten. Je moet een hut bouwen, anders slaap je nergens. Ik dacht: dat loopt wel los, maar dat is niet zo. Je zit in zee te kakken, alles erop en eraan.”

Oud en nieuw

RTL Boulevard bevestigde tevens dat Luuk Ikink het napraatprogramma Eilandpraat weer presenteert. Dit wordt uitgezonden op RTL 5, maar Expeditie Robinson wordt daarentegen voor het eerst op RTL 4 uitgezonden dit jaar. Ook is er een nieuw presentatieduo, nadat Dennis Weening aan de kant werd gezet voor Art Rooijakkers… en toen toch weer niet. Nicolette Kluijver krijgt nu versterking van Kaj Gorgels.

Lees ook
Niet alleen een nieuwe presentator: dít gaat er veranderen bij ‘Expeditie Robinson’

Aftellen

Expeditie Robinson start 1 september om 20:00 uur op RTL 4. Het gerucht gaat dat Roy Donders en Rob Geus tot de deelnemers van dit jaar behoren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hallo allemaal! Mijn eerste foto. Hier was ik lekker op vakantie in Portugal🐸 #vakantie #portugal #zwartwit

Een bericht gedeeld door Jaap van Deurzen (@jaapvandeurzen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Eindelijk mag ik het zeggen; EXPEDITIE ROBINSON 2019 🌴 Here we go 🤜🏻 @expeditierobinson_rtl

Een bericht gedeeld door Dionne Slagter (@onnedi) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee