Je bent hier: Home > Celebs > Hail to the chief: eerste teaser laatste seizoen ‘House of Cards’ online

Hail to the chief: eerste teaser laatste seizoen ‘House of Cards’ online

Celebs
Hail to the chief: eerste teaser laatste seizoen ‘House of Cards’ online

Het is misschien wel de meest besproken serie van het afgelopen jaar: House of Cards, wiens hoofdrolspeler Kevin Spacey flink onder vuur kwam te liggen na een reeks beschuldigingen van seksueel misbruik. Netflix ontsloeg Spacey, dus hoe moest het nu verder met de serie, waar nog één seizoen van volgt? Nou, met power woman Claire Underwood aan het roer, dus. De eerste teaser trailer doet vermoeden dat zij minstens zo bikkelhard is als haar man, Frank…

Lees ook
Opnames ‘House of Cards’ begonnen zonder Spacey, maar mét nieuwe acteurs

Dit is pas het begin (van het einde)

In het nieuwe seizoen heeft de meedogenloze politicus Frank Underwood plaats gemaakt voor zijn misschien wel net zo ijskoude echtgenote, die nu president van de Verenigde Staten is. In de teaser is te zien dat die rol haar op het ambitieuze lijf geschreven is, want hoewel dit zesde seizoen het allerlaatste zal zijn belooft ze ons vanuit The Oval Office: “We’re just getting started“.

Nog even geduld…

Het zesde seizoen van House of Cards is komende herfst te zien op Netflix. Bekijk de teaser trailer in onderstaande video.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Hollandse Hoogte

Shop de leukste jurkjes: