Je bent hier: Home > Celebs > ‘Miljoenenjacht’ trapt af bij SBS6 en het is weer ouderwets genieten

‘Miljoenenjacht’ trapt af bij SBS6 en het is weer ouderwets genieten

Celebs
‘Miljoenenjacht’ trapt af bij SBS6 en het is weer ouderwets genieten

Gisteravond ging het nieuwe seizoen van ‘Miljoenenjacht’ van start, voor het eerst op SBS6. De nieuwe reeks begon meteen goed: Jeroen uit Nederweert ging aan het eind van de avond naar huis met een dikke 444.000 euro.

Goede deal

Hij wees eerdere biedingen van de bank van 108.000, 173.000 en 300.000 euro af, om uiteindelijk – met nog vijf koffers in het spel – voor 4,5 ton op de knop te drukken. In zijn eigen koffer bleek 200.000 euro te zitten, een goede deal gesloten, dus.

Lees ook
Opnieuw gigántische misser in ‘Miljoenenjacht’ door ‘voorgevoel’ van Linda

Lekker spuien

Op een andere zender of niet, twitterend Nederland lijkt hoe dan ook blij dat het programma weer terug is. Er werd namelijk druk gereageerd op de uitzending. De altijd aanwezige berichten over Linda’s niet per sé goed staande kleding, foute kofferkeuzes vroeg in het spel, dubieus veel geluk voor één van de mensen in de zaal (hoezó twee keer prijs?!), commentaar op nieuwe spelelementen (met je #goudenfluit) en de natuurlijk veel te oude thuiswinnaar die het gewonnen geld nooit van d’r lang zal ze leven meer op krijgt.  Jep. Het was weer ouderwets genieten.

De opvallendste reacties van het web:

 

Bekijk hier de uitzending terug.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: SBS6, Twitter | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee