Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Eerste beelden van naakte Inge de Bruijn in ‘Adam zkt. Eva VIPS’ uitgelekt

Eerste beelden van naakte Inge de Bruijn in ‘Adam zkt. Eva VIPS’ uitgelekt

Celebs
Eerste beelden van naakte Inge de Bruijn in ‘Adam zkt. Eva VIPS’ uitgelekt

Tony ‘Sterretje’ beet het spits af in Adam Zkt. Eva VIPS, het programma waarin BN’ers volledig naakt op date gaan op een tropisch eiland. Aanstaande donderdag is het de beurt aan Inge de Bruijn. De eerste beelden van een poedelnaakte Inge zijn al uitgelekt…

Lees ook
Tony geeft zich hélemaal bloot tijdens Adam Zoekt Eva VIPS

Naakte waarheid
Tony was het gesprek van de dag na de uitzending van Adam Zkt. Eva VIPS. Dat zal ongetwijfeld niet anders zijn na de uitzending van Inge de Bruijn. De ex-zwemster gaat op een tropisch eiland op zoek naar de liefde. Ze ontmoet twee mannen met wie ze op date gaat. Onder één voorwaarde: niemand heeft kleren aan. Wachten op de nieuwe aflevering hoeft overigens niet per sé: de eerste beelden van een naakte Inge zijn namelijk uitgelekt.

Grote uitdaging
Inge twijfelde om mee te doen aan het programma, maar besloot uiteindelijk om de uitdaging aan te gaan: “Ik heb eerst een paar afleveringen bekeken en ik vond het heel decent en netjes gefilmd. Het is dan wel bloot, maar absoluut niet plat. Ik raakte benieuwd hoe ik zou reageren in zo’n aparte setting en in deze fase van m’n leven sta ik ook weer open voor de liefde, dus toen dacht ik: ‘Waarom ook niet?'”

via GIPHY

De aflevering van Adam zkt. Eva VIPS met Inge de Bruijn zie je donderdag om 20.30 op RTL5. 

Beeld: ANP.

Shoppen is altijd een goed idee