Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Een grote tegenvaller voor naar Dubai geëmigreerde Gordon

Een grote tegenvaller voor naar Dubai geëmigreerde Gordon

Een grote tegenvaller voor naar Dubai geëmigreerde Gordon

Vorige week was het dan eindelijk zover! Gordon vertrok met zijn nieuwe vlam naar Dubai om een nieuw avontuur te beginnen. Toch blijft Nederland hen nog achtervolgen.

Jarenlang heeft de villa van Gordon in Blaricum te koop gestaan. Na een lange tijd kwam er eerder dit jaar goed nieuws! Toch blijkt de koop helaas niet door te zijn gegaan. ‘En dat is wel echt een hele hele grote tegenvaller. Hij baalt er echt als een stekker van. Dit huis heeft namelijk wel acht jaar te koop gestaan en was echt een blok aan zijn been.’ vermeld Bart Ettekoven.

Lees ook
Gordon gaat met zijn nieuwe vlam samenwonen in Dubai

Patty Brard

Goede vriendin Patty Brard zegt erover: ‘Hij had er op gerekend dat de vraagprijs die nu was gesteld, dat hij die er nu ook voor had gekregen.’ De desbetreffende koper zou de financiering niet rond hebben gekregen. ‘Dit huis heeft al twee keer eerder te koop gestaan en twee keer is het van de markt gehaald omdat het niet echt lukte. Je zou in deze huizenmarkt toch denken dat alles wordt verkocht?’. De voormalig zangeres zegt het ontzettend zielig te vinden voor Gordon.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress