Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Een gebroken hart: deze BN’er koppels zijn in 2021 uit elkaar gegaan

Een gebroken hart: deze BN’er koppels zijn in 2021 uit elkaar gegaan

Een gebroken hart: deze BN’er koppels zijn in 2021 uit elkaar gegaan

Het afgelopen jaar heeft veel liefde gekend. Zo vonden bijvoorbeeld Freek Vonk, Loiza Lamers, Gaby Blaaser en Luca Borsato in 2021 de liefde. Maar helaas bracht 2021 ook verdriet, want waar het ene koppel liefde vond, ging het andere uit elkaar. We blikken samen terug op BN’er koppels die in 2021 uit elkaar zijn gegaan. 

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk

Eind november maakte Katja Schuurman en haar man Freek van Noortwijk via Instagram bekend dat ze uit elkaar gingen. Katja schreef een mooie tekst onder de post waarin ze uitlegt waarom de twee uit elkaar zijn. Zo schrijft ze onder ander:”Met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik moeten besluiten om niet meer samen als geliefden door het leven te gaan. We hebben enorm ons best gedaan om ons samenzijn als levenspartners te laten werken, maar we verschillen meer dan we beiden lang hoopten.” Het stel was sinds 2015 samen en trouwde in 2019.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Donny Roelvink en Janice Blok

Ook zijn Donny Roelvink en Janice Blok dit jaar uit elkaar gegaan. Ze lieten beiden via Instagram weten dat ze nog steeds gek op elkaar zijn en dat er geen sprake van ruzie is. Zo vertelt Janice:”Maar soms loopt het leven anders dan je verwacht. Dit is op dit moment de juiste beslissing voor ons allebei.” De twee woonden een tijdje samen in Amsterdam en hadden twee jaar een relatie.

Gordon en Jeffrey

Het liefdessprookje tussen Gordon en zijn dertig jaar jongere vriend Jeffrey liep in 2021 ook ten einde. De presentator leek het geluk in Dubai te hebben gevonden, maar ook deze relatie ging niet zoals gehoopt. Gordon schreef het volgende op Instagram: ”Helaas is ons sprookje ten einde gekomen en hebben Jeffrey en ik besloten toch ieder onze eigen weg te volgen. We hebben een geweldige tijd samen gehad en kijken daar met alle plezier op terug.”

Stefano Keizers en vriendin Ellis

Cabratier Stefano Keizers en zijn vriendin Ellis hebben afgelopen jaar een punt achter hun relatie gezet. Zo begint Stefano zijn bericht naar zijn met zijn volgers met: ”verdrietig nieuws: ellis en ik zijn uit elkaar. het is niet anders. we hebben alles geprobeerd om dit te voorkomen maar uiteindelijk was er geen andere conclusie mogelijk dan deze hele nare.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stefano Keizers (@stefano_keizers)


Victor Abeln en vriendin

First Dates-barman Victor en zijn vriendin hebben na drieënhalf jaar besloten een punt achter hun relatie te zetten. Het stel heeft heftige dingen samen meegemaakt vertelde Victor aan Veronica Superguide. De vriendin van Victor kreeg een tijd geleden namelijk de diagnose MS. Maar dit is niet de reden dat ze uit elkaar zijn gegaan, benadrukt Victor. De reden van de break-up is dat ze uit elkaar zijn gegroeid. Maar inmiddels lijkt Victor een nieuwe dame in zijn leven te hebben.

Lees ook
First dates-barman Victor heeft een nieuwe vlam: ‘We gaan er vol voor’

Art Rooijakker en vriendin Andrea

En tot slot zijn Art Rooijakkers en vriendin Andrea na twintig jaar uit elkaar gegaan. Het koppel werd in april 2017 ouders van een tweeling: Keesje en Puk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress