Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Edwin Spee na overlijden Bibian Mentel over nieuwe liefde Mandy: ‘Ik hoop dat het lang duurt’

Edwin Spee na overlijden Bibian Mentel over nieuwe liefde Mandy: ‘Ik hoop dat het lang duurt’

Edwin Spee na overlijden Bibian Mentel over nieuwe liefde Mandy: ‘Ik hoop dat het lang duurt’

In maart, eerder dit jaar namen Edwin Spee en zijn familie afscheid van Bibian Mentel. Nu, maanden na het afscheid heeft Edwin Spee een nieuwe liefde. Hij vertelt aan Shownieuws: ‘het is zo leuk dat ik hoop dat het lang duurt’.

De gelukkige is Mandy. Enkele weken geleden stapte ze Edwin zijn leven in, zo vertelt hij. Afgelopen maanden waren een moeilijke periode in zijn leven door het overlijden van zijn vrouw.

Verjaardag Bibian

Op Instagram schrijft de weduwnaar afgelopen week: “We zijn nu vooral heel erg bezig met gewoon nu genieten en we zien wel wat de toekomst brengt. Ik kan echt heel fijn met haar praten. Naast mijn verdriet ben ik wel ook gewoon heel veel momenten weer gelukkig. En gelukkig zijn is een fijn gevoel”

Lees ook
Man Bibian Mentel vindt een nieuwe liefde: ‘Liefde is; onvoorspelbaar’

Vandaag op 27 september zou Bibian 49 jaar zijn geworden. Dit moment viert hij met zijn gezin, maar zonder Mandy. “Ik heb het er met haar over gehad, maar ik vind dat nu nog echt te vroeg. Iedereen weet het nu van Mandy, maar het gaat maandag om Bibian. Niet om Edwin of Mandy, maar echt om Bieb.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Linda | Beeld: Brunopress