Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ed Sheeran stopt met sociale media en dít is de reden

Ed Sheeran stopt met sociale media en dít is de reden

Ed Sheeran stopt met sociale media en dít is de reden

Ed Sheeran is ongehoord populair en heeft binnen een paar jaar miljoenen fans verzameld. De Brit is niet meer weg te denken uit de hitlijsten, zijn albums gaan als een dolle. De downsite van dit succes zijn de nare berichten op sociale media. Gevolg: de zanger stopt per direct met Twitter en Instagram.

Lees ook: Ed Sheeran staat volgend jaar in de Amsterdam ArenA

Online pesterijen
De Shape Of You-zanger sprak met The Sun over zijn relatie met sociale media. Sheeran onthulde veel last te hebben van online pesterijen. Ondanks het feit dat hij een grote, trouwe fanbase heeft, zegt-ie verdrietig te worden van alle negatieve berichten op internet. Voornamelijk de hatelijke Twitterberichten komen hard aan bij de zanger.

‘People saying mean things’
Sheeran: ‘I’ve actually come off Twitter completely. I can’t read it. I go on it and there’s nothing but people saying mean things. Twitter’s a platform for that. One comment ruins your day. But that’s why I’ve come off it.’

Automatische berichten
Nu hoeven we goddank niet bang te zijn dat Ed geheel van social media verdwijnt, want hij liet weten een oplossing te hebben bedacht voor de haatberichten op sociale media. Zowel zijn Twitter- als Instagramaccount blijven gewoon bestaan, maar worden vanaf nu automatisch gevuld met foto’s. Zo hoeft hij zelf niet langer te dealen met alle negatieve comments op zijn berichten.

Zolang hij maar niet stopt met het produceren van hits, vinden wij het best. Al zullen we zijn grappige tweets wél missen!

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95!

Bron: Hello Giggles