Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Ed Sheeran stapt in het huwelijksbootje met jeugdliefde’

‘Ed Sheeran stapt in het huwelijksbootje met jeugdliefde’

Celebs
‘Ed Sheeran stapt in het huwelijksbootje met jeugdliefde’

Veel zien we haar niet, maar we weten dat Ed Sheeran (26) al enige tijd gelukkig is met zijn vriendin Cherry Seaborn (25). Nu lijkt het erop alsof de twee de volgende stap in hun relatie gaan zetten: er zou een huwelijk in aantocht zijn!

Lees ook
Dít doet Ed Sheeran in het nieuwe seizoen van ‘Game Of Thrones’

Did he pop the question? 
Dat we dit nieuws te weten zijn gekomen, hebben we niet aan de zanger zelf te danken, maar aan zijn vriend, acteur Russell Crowe (53). Die floepte er afgelopen weekend in een radio-interview uit dat Ed ‘met zijn verloofde’ op visite was geweest op zijn boerderij in Australië.

Oeps…
In een interview met de Australische radiozender Nova 969 liet Russell los dat Ed regelmatig langswipt op zijn landgoed. “We kwamen in contact omdat we gemeenschappelijke vrienden hadden. Tijdens een tour kwam Ed vervolgens een keer op bezoek om bij te tanken van zijn tour en zo ontstond er een vriendschap.” Dan verspreekt Russell zich. “Sindsdien is Ed wel vaker langsgekomen met zijn verloofde.”

‘Klaar voor de volgende stap’
Ehm… met wie, zei je? Ed zelf heeft nog niets over een eventuele verloving naar buiten gebracht, maar de kans dat de twee binnenkort in het huwelijksbootje stappen, wordt toch vrij groot geacht. De roodharige Brit gaf eerder namelijk wel al aan dat hij klaar was voor de volgende stap in zijn relatie. Volgens Daily Mail was Ed’s management niet bereikbaar voor commentaar op het nieuws.

Beeld: ANP.

Shoppen is altijd een goed idee