Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ed Sheeran verrast concertgangers Amsterdam volledig met onverwachts gastoptreden

Ed Sheeran verrast concertgangers Amsterdam volledig met onverwachts gastoptreden

Ed Sheeran verrast concertgangers Amsterdam volledig met onverwachts gastoptreden

Voor degenen die een ticket wisten te bemachtigen voor het concert van Ed Sheeran, was het langverwachte moment gisteravond eindelijk daar. En alsof het al niet exciting genoeg was dat de zanger de show kwam stelen, riep hij er halverwege de show nog een héle speciale gast bij.

Lees ook: Hilarisch: de bodyguard van Ed Sheeran is een hit op Instagram

Niet alleen Ed Sheeran, maar ook Robbie Williams stond op het podium van de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam, en dat zorgde voor een verbaasd maar laaiend enthousiast publiek. Samen zongen de zangers ‘Angels’, een van de wereldhits van Robbie.

Taylor Swift

Het is niet voor het eerst dat Robbie Williams deze verrassingsact doet. Ook tijdens het concert van Taylor Swift in Londen kwam hij zaterdag ineens het podium op. Daar zong hij dezelfde hit met de zangeres.

‘Verrassing van de dag’

Aan het gejoel van de concertgangers was in elk geval te merken dat ze ontzettend verrast waren door de komst van Robbie Williams. En ook op Twitter was het enthousiasme te lezen. ‘Verrassing van de dag!’, schrijft iemand. Een ander tweet: ‘Ed Sheeran! Met surprise act Robbie Williams. Wow, echt niet verwacht zo’n grote naam zomaar ‘gratis’ erbij te krijgen. Echt geweldig!’

Vanavond staat Ed Sheeran nogmaals in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: YouTube, ANP