Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dus tóch: Barbie en Michael komen met nieuwe realityserie over hun scheiding

Dus tóch: Barbie en Michael komen met nieuwe realityserie over hun scheiding

Dus tóch: Barbie en Michael komen met nieuwe realityserie over hun scheiding

Het lijkt erop dat Barbie binnenkort weer op televisie komt met een nieuwe realityserie. Daarin zou de scheiding met haar ex Michael centraal staan. In een woensdag verschenen vlog van plastisch chirurg Diana Gabriels antwoordt Samantha bevestigend op de vraag of er nog een vervolg komt op haar series.

Lees ook: De Michael en Barbie-soap gaat verder: nieuwe relatie Michael alweer uit

De nieuwe serie zou de negende in de reeks zijn. Na Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol kreeg Samantha haar eigen soaps met achtereenvolgend Barbie’s bruiloft, Barbie’s baby, Huisje, boompje, Barbie, Samantha en Michael willen rust in de tent!, Samantha en Michael doe effe paranormaal!, Samantha en Michael houden zich Thai, Samantha en Michael nemen er nog eentje en Samantha en Michael: enkeltje Torremolinos.

Samantha was recent veel in het nieuws vanwege de scheiding met Michael en haar nieuwe liefde: voormalig pornoacteur Rolf Tangels. Of de nieuwe serie ook bij RTL te zien is en wanneer het op de buis verschijnt, is niet bekend.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10