Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Duncan Laurence gaat trouwen: zó ziet zijn aanstaande man eruit

Duncan Laurence gaat trouwen: zó ziet zijn aanstaande man eruit

Duncan Laurence gaat trouwen: zó ziet zijn aanstaande man eruit

Heel leuk nieuws: Duncan Laurence (26) is verloofd! De songfestivalwinnaar is ten huwelijk gevraagd door zijn vriend Jordan Garfield, met wie hij sinds begin dit jaar een relatie heeft. Tijd voor een kennismaking: zó ziet de kersverse verloofde van Duncan eruit.

Duncan Laurence is verloofd

Duncan en Jordan maken hun verloving bekend op Instagram. “Ik heb Duncan ten huwelijk gevraagd en hij heeft ja gezegd”, schrijft Jordan in zijn Instagram Stories. “Nog nooit ben ik zo gelukkig geweest. Ik ga trouwen met de meest vriendelijke, slimme, authentieke, getalenteerde en knappe man. En hij is ook nog eens mijn beste vriend.” Duncan houdt het alleen bij een foto van de verlovingsring om zijn vinger. “Ik hou van je”, schrijft hij erbij.

Duncan en Jordan

Duncan Laurence en Jordan Garfield hebben naar verluidt sinds begin dit jaar een relatie. In mei vertelde de zanger dat hij sinds een tijdje weer de liefde had gevonden. Dat was niet heel lang nadat hij bekend maakte dat zijn vorige relatie, met Gerco Derksen, was gestrand. Gerco was vorig jaar mei nog mee met Duncan toen hij in Tel Aviv het Eurovisiesongfestival won.

De tekst gaat verder onder de foto.

View this post on Instagram

?

A post shared by Jordan Garfield (@jordandelivers) on

Ook songwriter

Hoe Duncan en Jordan elkaar hebben leren kennen, is niet helemaal duidelijk. De kans is groot dat ze elkaar zijn tegengekomen binnen de muziekwereld, want het stel deelt een grote passie: muziek schrijven. Jordan is namelijk songwriter en heeft zelfs meegeschreven aan Duncans nieuwste nummer Last Night, dat vorige week uitkwam.

Lees ook
Om op te vreten: zó zag Duncan Laurence eruit als kind

Dierenvriend

Als we verder speuren op het Instagram-account van Jordan komen we niet alleen leuke foto’s van het pas verloofde koppel tegen, maar zien we ook andere passies van de songwriter. Zo is Jordan een echte dierenvriend en poseert hij regelmatig met een hond of kat. Afgelopen zomer hebben Duncan en Jordan samen zelfs twee roodharige kittens aangeschaft: Stevie en Kurt. Lief!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

View this post on Instagram

?

A post shared by Jordan Garfield (@jordandelivers) on

View this post on Instagram

?❤️?

A post shared by Jordan Garfield (@jordandelivers) on

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram