Je bent hier: Home > Celebs > Bevestigd: met déze oud-Mol heeft Duncan Laurence gedatet

Bevestigd: met déze oud-Mol heeft Duncan Laurence gedatet

Celebs
Bevestigd: met déze oud-Mol heeft Duncan Laurence gedatet

Vlak na zijn deelname én winst aan het Eurovisiesongfestival bleek de koek op te zijn tussen Duncan Laurence (25) en zijn toenmalige partner Gerco. Maar ondanks zijn groeiende carrière heeft de zanger zijn liefdesleven niet on hold gezet; hij blijkt namelijk gedatet te hebben met een bekende Nederlander die je kunt kennen van ‘Wie is de Mol?’.

In de nieuwe editie van Privé onthult Duncan het heel gezellig te hebben gehad met Thomas Cammaert (35). De acteur én oud-Mol bevestigt het nieuws aan Shownieuws, maar hij laat ook weten dat het verder niks is geworden.

Verdrietig

Cammaert is single sinds maart 2017, volgende maand dus alweer bijna drie jaar. Destijds vertelde hij aan VIVA: “Dat wat ik de afgelopen twee jaar met mijn hele hart wilde en kon geven voor mijn vriend was misschien niet genoeg. Dat is heel verdrietig, maar ik hoop met alles in mij dat hij het geluk en de rust zal vinden waar hij zo hard naar op zoek is.”

Lees ook
Jonge fans laten schattig briefje achter voor Duncan Laurence

Gestrande relatie

Ook Duncan zag zijn relatie stranden. Na het Eurovisiesongfestival zette het stel in augustus een punt achter hun relatie. “Geen spijt, geen tranen voor niets”, schrijf hij destijds op Twitter. “Want alle dingen die we hebben gevoeld, waren echt. Toch doet het pijn, als twee harten van elkaar scheiden. Want we waren ten slotte verliefd. Natuurlijk zal de tijd verstrijken en zullen wij door gaan… met voelen dat dit het beste is voor ons beiden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kappertje gepakt, selfie erachteraan, deze zaterdag moet niet gekker worden dames en heren.

Een bericht gedeeld door Thomas Cammaert (@thomascammaert) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee