Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Droevig nieuws voor Gordon

Droevig nieuws voor Gordon

Droevig nieuws voor Gordon

Verdrietig nieuws voor zanger en presentator Gordon. Theo Wilhelm, één van de deelnemers aan het programma Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken, is overleden. Theo wist met zijn optreden in het programma het hart van Gordon en vele kijkers te veroveren en het bericht van zijn overlijden zorgde dan ook voor veel reacties. 

Op Facebook plaatste Gordon een ontroerend bericht, lees het hieronder:

Onder het bericht van Gordon plaatste veel mensen reacties zoals:

“Aahhh wat vreselijk , zon lieve man , hij is me altijd bijgebleven…hij genoot van de aandacht die hij van geer en goor mocht ontvangen. Gecondoleerd… Erg triest verhaal en fijn dat geer en goor hem nog fijne momenten hebben geheven. RIP lieve Theo ” 😓

“Och ja, Theo…jeetje he. Ben wel heel blij dat hij in de laatste periode van zijn leven heeft kunnen genieten van jullie programma, en de aandacht die hij hierdoor kreeg, super. Gecondoleerd.”

“Ohhh! Tja, eens gaan we allemaal maar sommigen, ook al ken je ze niet persoonlijk, blijven je erg bij. Zoals Theo, zo leuk zo lief dat jij m nog regelmatig opzocht! Dat heeft hem nog vreugde gebracht in zn laatste levensjaren. Hij heeft nu zijn rust gevonden.”

Lees ook:

Nicolette van Dam over gezinsuitbreiding

Hoera! Heel Holland Bakt gaat weer beginnen! Bak mee met deze heerlijke recepten

Dit nieuws gaan alle Greys Anatomy-fans geweldig vinden!