Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít zijn de drie kanshebbers op de Televizier Talent Award

Dít zijn de drie kanshebbers op de Televizier Talent Award

Dít zijn de drie kanshebbers op de Televizier Talent Award

Het grote Gouden Televizier-Ring Gala komt steeds dichterbij, en dus stromen ook de genomineerden voor de awards binnen. Maandagavond werden er drie namen bekendgemaakt voor de categorie Televizier Talent Awards. De kansmakers op de prestigieuze prijs zijn: Pip Pellens, Gwen van Poorten en Philippe Geubels!

Pip Pellens
Pip Pellens werd bekend met haar rol als ‘Wiet’ in Goede Tijden Slechte Tijden, maar is momenteel ook als presentatrice te bewonderen. Ze presenteert en acteert erop los, en won in 2015 het dansprogramma ‘Dance Dance Dance’. Ook gooide de 22-jarige blondine hoge ogen als jurylid bij talentenjacht ‘Battle On The Dancefloor’.

https://www.instagram.com/p/BKvQJrtgvHO/?taken-by=pippellens

Gwen van Poorten
De 26-jarige Gwen startte haar carrière in de media als VJ bij Xite. Haar talent en vlotte babbel bleef niet onopgemerkt, want momenteel is ze werkzaam als presentatrice bij jongerenomroep BNN. Ze presenteert onder andere het programma ‘Spuiten en Slikken’,  ‘De Social Club’ en ‘3 op reis’.

 

Philippe Geubels
Deze Vlaamse comedian werd bekend in Nederland met zijn grappen in ‘Het Zijn Net Mensen’. Ook zat hij in de spelshow ‘Mag Ik U Kussen’ en presenteerde hij het BNN-programma ‘Uitzonderlijk Vervoer’. Momenteel is de 35-jarige grappenmaker te zien in een grote show ‘Gabbers – Live in ZiggoDome’, samen met Jandino Asporaat, Guido Weijers en Roué Verveer.

Copyright: Twitter

 

13 oktober 2016
‘Het winnen van de Televizier Talent Award garandeert natuurlijk niets,’ zegt Jeroen de Goeij, adjunct-hoofdredacteur van Televizier. ‘Maar feit is wel dat eerdere winnaars nu een mooie tv-carrière hebben.’ De Televizier Talent Award wordt donderdag 13 oktober uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Bron: Telegraaf, RTL

Lees ook: