Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dream wedding: Taylor Swift verrast mega fan op bruiloft

Dream wedding: Taylor Swift verrast mega fan op bruiloft

Dream wedding: Taylor Swift verrast mega fan op bruiloft

Taylor Swift heeft de trouwerij van een fan nog mooier gemaakt dan de feestelijke dag op zich al was. Ze verraste het kersverse bruidspaar met een verrassingsoptreden, om een wel heel bijzondere reden.

Brief
De zus van de bruidegom had Taylor Swift in april een brief gestuurd. Daarin schreef ze dat haar broer Max Singer en schoonzus Kenya Smith elkaar in het ziekenhuis aan het ziekbed van zijn moeder het jawoord hadden gegeven. Dit raakte de zangeres zo, dat Taylor besloot naar de Brant Beach Club aan de kust van New Jersey te komen, om de bruiloft van de betreffende fan bij te wonen.

Een van de aanwezigen maakte een video van het optreden: 

Geheim
People Magazine schrijft dat het de zus van de bruidegom gelukt was de komst van Taylor Swift voor iedereen geheim te houden. Voor de gelegenheid speelde de countryzangeres haar single ‘Blank space’, en had ze ook een kaart voor het bruidspaar met aquarelverf gemaakt.

Foto’s
Terwijl taylor Swift zelf nog een gebroken hart heeft, na de break-up met liefje Calvin Harris, straalt de zangeres op de foto’s van de bruiloft in New Jersey. Ze deelde meerdere kiekjes van de bijzondere gelegenheid op haar Instagramaccount.

‘Third weel’ schreef de zangeres onder deze foto op haar Instagrampagina.

Bron: Telegraaf, Instagram

Lees ook: