Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Douwe Bob reageert op alle haat over zijn vaderschap met déze post

Douwe Bob reageert op alle haat over zijn vaderschap met déze post

Douwe Bob reageert op alle haat over zijn vaderschap met déze post

Afgelopen december is Douwe Bob (29) vader geworden. Kort daarna liet hij weten dat hij nog een kind in december heeft gekregen, maar van een andere vrouw. En we kwamen erachter dat ook zijn derde kindje op komst is. Dit riep veel negatieve reacties op en Douwe reageert daar nu op.

Babynieuws

Hij is de laatste tijd veel in het nieuws. Niet vanwege zijn muziek, maar vanwege alle babynieuwtjes. Bob wordt niet voor de tweede, maar voor de derde keer vader én van allemaal verschillende vrouwen. Social Media bleef niet zwijgen met al het nieuws van Douwe en binnen een paar uur stond #douwebob vol met grapjes. Hij kon van sommige grappen de humor wel inzien en schreef zelfs naar iemand terug: ‘Eerlijk, ik moest lachen’.

Haters

Naast alle grappen waren er ook negatieve reacties. Het babynieuws schoot bij sommigen in het verkeerde keelgat. Douwe Bob wist daar wel wat mee te doen. Hij postte op Instagram een foto waar hij uit een mok drinkt. ‘Ik drink uit de mok met fucks die ik geef om haters’. En bij de rechterfoto laat hij een lege mok zien. ‘Oh kijk, hij is leeg.’

Lees ook:
Zo zien de 3 moeders van de kinderen van Douwe Bob er dus uit

Tekst gaat verder onder de post.

Reacties

In de reacties onder de Instagrampost is te merken dat een aantal mensen hem nog steeds steunen. Onder anderen Giel Beelen en Eric Corton vonden de grap leuk. ‘Haha…loveya….♥️’, schrijft Eric.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | beeld: BrunoPress