Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Trotse tante in spé: Doutzen deelt prachtige foto met hoogzwangere zus Rens

Trotse tante in spé: Doutzen deelt prachtige foto met hoogzwangere zus Rens

Trotse tante in spé: Doutzen deelt prachtige foto met hoogzwangere zus Rens

Doutzen Kroes wordt binnenkort tante. Zus Rens staat op punt van bevallen van een neefje of nichtje. Op Instagram deelt het wereldberoemde topmodel nu voor het eerst meerdere prachtige foto’s met haar zwangere zus.

Blessing ceremony

De foto’s werden afgelopen zondag gemaakt. Niet tijdens de inmiddels in Nederland ingeburgerde ‘babyshower’, maar tijdens Rens’ blessing ceremony, schrijft Doutzen bij het prachtige zussenplaatje. Ze legt uit: “Dit is een ceremonie geïnspireerd door een oud ritueel genaamd Blessingway, van de Navajo-indianen. Hiermee wordt de nieuwe moeder spiritueel ondersteund en bekrachtigd voor haar reis door de bevalling en het moederschap, toegewijd aan het verzorgen van de moeder. Zorgen dat ze mentaal goed voelt en overladen wordt met liefde en zelfverzekerdheid terwijl ze wacht op de komst van haar kindje.” Zo, da’s een hele mond vol.

Magische dag

Doutzen vertelt verder het “magisch” te vinden om deel uit te maken van de liefhebbende vrouwen die haar zus, op de foto met prachtige bloemenkrans, in haar leven heeft. “Terwijl ik daar zat en Rens en haar prachtige buik bekeek, realiseerde ik me dat het al bijna zover is. Dit speciale ritueel heeft haar de rust voor en het vertrouwen in een mooie, natuurlijke bevalling gegeven.”

Miskraam

Vorige week maakte Rens bekend in 2019 zwanger geweest te zijn van een tweeling. Ze verloor de kindjes na een zwangerschap van negen weken, iets waar ze enorm veel verdriet van heeft. “Ik hoor zo veel om me heen dat vrouwen dit ook hebben meegemaakt. Het is zo belangrijk om het bespreekbaar te maken, er samen over te kunnen praten en te weten dat het oké is. Hopelijk kan ik door zelf over mijn miskraam te vertellen ervoor zorgen dat het wat ‘normaler’ wordt.”

‘Nu voelde het meteen goed’

Nu voelt ze zich een stuk beter. “Met dit kindje – ja, het is er eentje – voelde ik zo sterk dat het klopt. Ik wist meteen: deze komt er écht in oktober”, vertelt ze. “Ik voel me heel goed; ik heb echt de perfecte zwangerschap. Ik ben helemaal niet ziek geweest, niks. Daar ben ik blij mee, want het had ook anders kunnen zijn natuurlijk, maar ik geloof ook wel dat dit komt doordat ik me heel goed heb voorbereid. Ik zat lekker in mijn vel toen ik zwanger werd, dat is zó belangrijk.”

Lees ook
Rens Kroes open over miskraam van tweeling: ‘Het voelde al een tijdje niet goed’

Grote liefde

Rens maakte eind april op haar verjaardag bekend een kindje te verwachten. “Ik heb een kleine in de oven, in MIJN oven. Maar dan wel een heel speciaal recept dit keer die er in oktober uit komt. Sid en ik zijn helemaal ready om dit grote avontuur aan te gaan samen.” De papa in spe houdt Rens al jaren voor zichzelf en is vrijwel nooit in beeld, maar goed zoeken pays offDít is de vriend van Rens.

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

This picture was taken on Sunday during my sisters mother blessing ceremony. A ceremony that was inspired by an ancient Navajo ritual called Blessingway; created to spiritually support and empower the new mother for her journey of birthing and motherhood, dedicated to nurturing the mother, and filling her cup so it overflows with love and confidence as she awaits the impending birth of her baby. It was truly magical to be part of such a loving group of women surrounding my sister! Sitting there seeing Rens and her beautiful pregnant belly I realized the time to deliver her baby is coming soon. This empowering ritual has given her trust and faith to have a beautiful natural birth! ✨?

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

doutzen rens

doutzen rens

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Never alone. ?? @nandahagenaars

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Bron: VIVA | Beeld: BrunoPress