Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Doutzen Kroes onder vuur na delen van bizar ‘antivaxx’-filmpje op social media

Doutzen Kroes onder vuur na delen van bizar ‘antivaxx’-filmpje op social media

Doutzen Kroes onder vuur na delen van bizar ‘antivaxx’-filmpje op social media

Doutzen Kroes krijgt bakken met kritiek over zich heen nadat de op het topmodel social media een bizar filmpje deelt met haar 7 miljoen volgers.

Bizar filmpje

Op haar Instagram deelt Doutzen een lang fragment. Het begint met de zin: ”De grootste misdaad in de wereldgeschiedenis.” Vervolgens is een vrouw te zien dat een flesje in haar handen heeft waarop staat ‘COVID-19 VACCIN’, daarna verschijnt de tekst: ”Dit systeem wordt geleid door satanisten.”

Disclaimer

Het topmodel heeft bij het fragment zelf ook nog een tekst geschreven: “Een disclaimer voor je dit bekijkt, dit zou nep kunnen zijn. Ik weet het niet zeker, maar het is informatie waarvan ik denk dat je die zou moeten horen tijdens een experiment. En ik vraag me ook af waarom deze mensen zich zo zouden uitspreken, ze hebben alles te verliezen.”

De tekst gaat verder onder de foto. 

Levensgevaarlijk

En op Twitter zijn de mensen het niet helemaal met haar eens. Zo luidt een van de tweets: “Doutzen is ook op de satanisten-toer gegaan. Niet meer te redden”. Sommigen noemen haar zelfs levensgevaarlijk.

Lees ook
Zó reageert Doutzen op ophef nadat ze op Instagram deelt dat ze vaccinatie weigert

Waanzin

Ook Sander Schimmelpenninck laat zijn duidelijke mening horen op zijn Instagram. Zo schrijft hij: “7 miljoen volgers, en dan geparfumeerd fascisme in een Ritualsmandje delen. (…) Domme gans”. En op Twitter voegt hij hier later nog aan toe: “Deze waanzin begint wijdverspreid te raken bij Nederlandse vrouwen, en niet eens alleen hele domme. Lezen geen krant, kijken geen nieuws en zien alleen geparfumeerd fascisme in een Ritualsmandje op Insta. Krijg je als je doet alsof gevoelens net zo belangrijk zijn als feiten.”

Ook deze berichten zorgen op zijn beurt weer op kritiek, zo blijkt, want even later deelt Sander:

Maar ook zijn er op Twitter tweets te lezen die Doutzen Kroes wél steunen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress