Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Doutzen Kroes uit kritiek op het prikbeleid: ‘Luister goed naar je intuïtie’

Doutzen Kroes uit kritiek op het prikbeleid: ‘Luister goed naar je intuïtie’

Doutzen Kroes uit kritiek op het prikbeleid: ‘Luister goed naar je intuïtie’

Inmiddels is ze een van de meest bekende ‘coronakritische’ Nederlanders. We hebben het over Doutzen Kroes (36). Het model uit namelijk regelmatig op social media haar mening over het overheidsbeleid. Ook over het prikbeleid heeft ze haar mening klaar staan.

Kamerdebat

Gisteren heeft demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge in een Kamerdebat laten weten dat hij ervan uitgaat dat de boosterprik die nu voor iedereen beschikbaar is, waarschijnlijk niet de laatste prik zal zijn. “We hebben nog een aantal prikken te gaan”, verwacht hij.

Lees ook
Doutzen Kroes weigert vaccinaties, maar ontvangt wel 18.000 euro coronasteun

Instagram Stories

Doutzen reageert via haar Instagram Stories op dit nieuws. Daar laat ze weten dat ze ‘zo dankbaar’ is voor de ‘bevestiging’ die minister Hugo de Jonge haar hiermee heeft gegeven. ‘Ik hoop dat het nu wat duidelijker wordt voor meer mensen’, schrijft Doutzen in haar stories. ‘Luister goed naar je intuïtie’, drukt ze haar volgers op het hart.

2G-systeem

Doutzen is er inmiddels vrij zeker van dat ze geen onderdeel wil uitmaken van de groep die al gevaccineerd is. ‘Als dit de woorden zijn voor het 2G-systeem, dan kan ik niet meedoen.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLBoulevard | Beeld: BrunoPress