Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Doutzen Kroes weigert vaccinaties, maar ontvangt wel 18.000 euro coronasteun

Doutzen Kroes weigert vaccinaties, maar ontvangt wel 18.000 euro coronasteun

Doutzen Kroes weigert vaccinaties, maar ontvangt wel 18.000 euro coronasteun

Opnieuw krijgt Doutzen Kroes veel kritiek over zich heen. Het blijkt nu namelijk dat het topmodel afgelopen jaar duizenden euro’s aan coronasteun heeft ontvangen. En daar zijn een hoop mensen het niet mee eens. 

Duidelijke mening

Tijdens de pandemie heeft Doutzen duidelijk laten merken dat zij ook een mening heeft over de coronamaatregelen. Op haar social media is het topmodel hier meerdere keren behoorlijk kritisch over. Zo schrijft ze op haar Instagram: “De recent aangescherpte coronamaatregelen op scholen, waaronder een nieuw test-, quarantaine- en mogelijk vaccinatiebeleid, zullen de levens van onze kinderen aanhoudend verder ontwrichten. Met mogelijk onherstelbare, ernstige schade tot gevolg.”

NOW-steun

Quote heeft dit weekend gemeld dat Doutzen, met een vermogen van ongeveer 29 miljoen euro, tot wel vijf keer een aanvraag heeft gedaan met haar bedrijf bij het UWV. Ze wilde namelijk NOW-steun, ook wel coronasteun genoemd, ontvangen. Daarom wordt er nu €18.817,- op de rekening van het topmodel bijgeschreven.

Hypocriet

En veel mensen zijn het daar niet mee eens. Op Twitter hebben veel mensen kritiek. Zo schrijft iemand dat Doutzen ‘hypocriet is’. En een ander schrijft: “Doutzen was ooit iemand waar Nederlanders trots op konden zijn. Die tijd is geweest.”

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
Doutzen Kroes onder vuur na delen van bizar ‘antivaxx’-filmpje op social media

Niet meer dan normaal

Maar toch zijn er ook veel mensen op Twitter die het wel opnemen voor het topmodel. Zo reageert iemand: “Als je door de regering inkomsten misloopt door de maatregelen is het niet meer als normaal dat je steun vraagt. Ze heeft het zeker niet nodig maar wie weet voelt het voor haar gewoon goed.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress