Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dotan-fan zegt sorry voor niet herkennen idool

Dotan-fan zegt sorry voor niet herkennen idool

Dotan-fan zegt sorry voor niet herkennen idool

De vrouw die maandagavond in een vliegtuig urenlang naar Dotans muziek luisterde, maar niet besefte dat de zanger in kwestie náást haar zat, heeft zich inmiddels bij hem verontschuldigd.

Lees ook: 7 weetjes over turbulentie waardoor je met een geruster hart zal vliegen

Oeps!
Gedurende de vlucht gaf de zanger meerdere hints aan de vrouw, maar het kwartje viel niet, zo schreef hij op Twitter. Pas aan het eind van de vlucht onthulde Dotan zijn identiteit op een briefje dat de vrouw pas mocht lezen als ze uit het vliegtuig was gestapt. Met enige schaamte stuurde de vrouw vervolgens een mail aan de zanger, die hij wederom op Twitter deelt.

Subtiele hints
‘Ik weet echt niet waar ik moet beginnen. Ten eerste: ik kan niet geloven hoe stom ik ben om jou niet te herkennen en alle subtiele hints die je me gaf te negeren’, schrijft Alicia, die verder aangeeft vooral geïnteresseerd te zijn in de muziek en ook de meeste van haar andere favoriete artiesten niet te kennen. ‘Ik dacht zelfs dat je een band was (ik schaam me)’, vervolgt ze.

Kaartjes

Toch vindt Alicia het jammer dat ze niet wist naast wie ze zat. ‘Ik had je heel graag willen zeggen hoe dankbaar ik ben voor je muziek.’ Dotan had op zijn briefje Alicia uitgenodigd voor een van zijn concerten. ‘Toen ik je bericht las, greep ik mijn moeder vast en konden we het niet geloven. We hebben een moeilijke tijd gehad en jouw muziek heeft ons erdoorheen geholpen. Meer dan je je kunt voorstellen. Mijn moeder en ik willen dolgraag naar je show komen in de herfst’, antwoordt ze.

Epische fout
Met de nodige schaamte sluit de fan haar bericht af. ‘Ik kan niet geloven dat je na mijn epische fout nog zo genereus bent om ons kaartjes aan te bieden. Ga alsjeblieft door met het maken van prachtige muziek en probeer zo bescheiden te blijven. Ik beloof je dat dit nooit meer zal gebeuren. Nooit.’

Wil je niets meer missen van Flair deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10 x Flair voor 10 euro!

Bron: ANP