Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lang verloren tweelingzus much? TikTok heeft de doppelgänger van Jennifer Aniston gevonden

Lang verloren tweelingzus much? TikTok heeft de doppelgänger van Jennifer Aniston gevonden

Lang verloren tweelingzus much? TikTok heeft de doppelgänger van Jennifer Aniston gevonden

Wist je dat TikTok al meer dan honderden doppelgängers via de app heeft ontdekt? Wij ook niet. En wederom heeft het sociale media-platform een waardevolle en grappige ontdekking gedaan: Jennifer Aniston’s bijna identieke doppelgänger is namelijk gevonden. Toen we de video’s zagen moesten we nog een keertje goed kijken, want jeetje, wat lijkt deze dame veel op de ‘Friends’-actrice.

Doppelgänger Jennifer Aniston

Of het dan echt niet haar biologische zus is? Nope, dat is ze echt niet. In de bio van de Jen lookalike staat zelfs: “Not Jennifer Aniston.” Maar wie is deze long lost sister dan? De dame in kwestie is Lisa Tranel, die vorige week een video plaatste waarin ze quotes van Rachel Green – van de serie Friends, waar Jennifer Rachel speelde – playbackte. Maar veel mensen moesten even goed kijken, want het leek er verrekte veel op dat Aniston het zélf was.

Miljoenen likes

Een andere video die Tranel plaatste heeft inmiddels al wel meer dan 6,5 miljoen likes en dus is ook veel meer dan 6,5 miljoen bekeken. In deze TikTok deed Lisa de scene na waarin Rachel twijfelt om ontslag te nemen bij haar baan. In de comments lieten mensen dan ook met volle verbazing reacties achter als: “Wow, ik dacht dat ze Jennifer Aniston was, wauw!” en “Kan iemand Jen Aniston even taggen? We moeten deze twee samen zien” en “Dit had de derde Green-zus kunnen zijn”. Misschien had ze zelfs wel Aniston’s understudy in Friends kunnen zijn.

Lees ook
Ein-de-lijk! ‘Friends’-reünie is in première gegaan en op déze Nederlandse zender kun je ’m kijken

Meerdere TikToks

En in het kader van ‘we want more‘ heeft Lisa natuurlijk nog veel meer video’s gemaakt. De reacties onder de TikToks blijven ook maar doorgaan over het feit dat Lisa ontzettend veel op Jennifer lijkt. Nog niet overtuigd? Zie dan hieronder de video zelf. En geef maar toe: jij moest óók eventjes goed kijken of het niet Jennifer zelf was.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

@she_plusthreeYou know what I mean?

♬ original sound – Friends

Bron: Cosmopolitan | Beeld: TikTok, Instagram, Brunopress