Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gemist: Donny Roelvink krijgt de volle laag in Ranking the stars

Gemist: Donny Roelvink krijgt de volle laag in Ranking the stars

Gemist: Donny Roelvink krijgt de volle laag in Ranking the stars

Voor Donny Roelvink was het gisteren zijn vuurdoop bij Ranking the Stars, en dat heeft de rapper slash fitness goeroe geweten ook. Donny kreeg het namelijk flink te verduren. 

Donny Roelvink

Donny nam samen met Bizzey en Stefano voor het eerst plaats tussen de BN’ers in de show. Toch was het vooral Donny die zijn collega’s moesten hebben. Zo kwamen niet alleen de taferelen rondom zijn broer Dave ter sprake, maar bleef ook zijn voorkomen niet onbesproken.

Plastische chirurgie

De rapper is natuurlijk ontzettend knap, maar is er niet vies van om de natuur zo nu en dan weleens een handje te helpen. Zo liet hij onlangs niet alleen zijn tanden aanpakken, waarbij hij zijn natuurlijke gebit liet vervangen door facings. En daar bleef het niet bij. Zo vloog de Roelvink-telg onlangs ook naar Turkije om zijn neus onder handen te laten nemen. En dat is ook zijn showbizz-collega’s niet onopgemerkt gebleven.

Lees ook
Hester Zitvast over onsmakelijke foto van Donny Roelvink: ‘Ik moest meteen denken aan een extreme junk’

Marijke Helwegen van de 21ste eeuw

Wanneer Jörgen Raymann de vraag “Wie mist er als eerste lichamelijk contact?” moet beantwoorden, zegt hij over Donny: “Die hoeft alleen maar zijn neus aan te raken om de huid van iemand anders te voelen.” Paul de Leeuw doet er echter nog een schepje bovenop en noemt hem de Marijke Helwegen van de 21ste eeuw.

Tegenvaller

Daarmee leek de toon voor de avond gezet en werden Donny’s ingrepen met regelmaat aangehaald. Toch vonden de kijkers thuis de aflevering van gisteren behoorlijk tegenvallen. Zo geven sommigen aan graag Patty Brard en Richard Groenendijk van vorige seizoenen terug te zien, en missen anderen ook Hans Kesting en Marc-Marie Huijbregts, die de afgelopen twee afleveringen in de show te zien waren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Twitter, Videoland