Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ojee: Donny Roelvink opnieuw gespot met verleidster Danique

Ojee: Donny Roelvink opnieuw gespot met verleidster Danique

Ojee: Donny Roelvink opnieuw gespot met verleidster Danique

We zitten middenin het eerste seizoen van ‘Temptation Island VIPS’ en daarmee draait de geruchtenmolen op volle toeren. Want welke koppels hebben de ultieme relatietest overleefd? En wie heeft zijn of haar partner verloren aan het avontuur?

Lees ook: Is that really you? Zo zag Temptations Niels er vroeger uit

Als er één deelnemer is die in de afleveringen tot nu toe vol lof over zijn meisje praat, is het Donny Roelvink wel. De keren dat hij beelden van Amijé te zien kreeg, gaf hij aan zijn vriendin nog meer te waarderen en in de toekomst vaker zou laten merken én uitspreken hoeveel hij van haar houdt. Maar betekenen deze beelden dat de twee tóch uit elkaar zijn?

Danique

In de afgelopen afleveringen is al duidelijk geworden dat Donny verleidster Danique best interessant vindt. En het lijkt erop dat de twee niet alleen tijdens het avontuur in Mexico veel tijd met elkaar hebben doorgebracht, maar elkaar óók op Nederlandse bodem nog zien. Michella Kox, allesweter op het gebied van ‘Temptation Island’, heeft namelijk korte videobeelden gedeeld van Donny en Danique die samen een strandbedje delen.

Het is overigens niet de eerste keer dat Donny en Danique samen zijn gespot. Zou dat betekenen dat-ie geen relatie meer heeft met Amijé? De tijd zal het leren…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Show.nl | Beeld: ANP