Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dominique reageert voor het eerst publiekelijk op aanzoek Anouk én brengt ode aan zijn grote liefde

Dominique reageert voor het eerst publiekelijk op aanzoek Anouk én brengt ode aan zijn grote liefde

Dominique reageert voor het eerst publiekelijk op aanzoek Anouk én brengt ode aan zijn grote liefde

Anouk (45) maakte eerder deze week prachtig nieuws bekend: afgelopen weekend ging ze op haar knieën voor haar grote liefde Dominique (26), die volmondig ja zei. De basketballer reageert nu voor het eerst op social media op het aanzoek en duidelijk wordt dat hij zijn geluk niet op kan.

Anouk en Dominique verloofd

Waar Anouk een hele video van het aanzoek deelde, houdt Dominique het bij een tweetal screenshots uit het filmpje. “Gezegend. Ik ben eerlijk gezegd zo trots op waar ik nu sta in het leven. Verloofd met niet alleen de moeder van mijn kinderen, maar ook met mijn beste vriendin en de liefde van mijn leven.”

Dankbaar

Dominique neemt bovendien de tijd om Anouk te laten weten haar ontzettend dankbaar te zijn. “Ik wil je bedanken dat je me de tijd en de ruimte hebt gegeven om te groeien als persoon. Je daagt me altijd uit om de beste versie van mezelf te zijn”, besluit Schemmekes. “Ik hou van je.”

De tekst gaat verder onder de post.

He said yes

Op de videobeelden van het aanzoek is te zien hoe Dominique geblinddoekt op een stoel zit in het Conservatorium Hotel in Amsterdam, terwijl Anouk de belangrijke vraag stelt. “Lieve Dominique, wil je met me trouwen?”, horen we de zangeres zeggen. De 26-jarige basketbalspeler reageert overrompeld, maar antwoordt volmondig ja.

Uitgestelde bruiloft

Wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen, weten ze nog niet. Het duurt in elk geval nog even voordat de bruiloft er gaat komen, laat Anouk in het bericht weten. “Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time.”

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wow wat heb ik een leuk weekend gehad:-) Dominique had zich laten testen, zodat we ‘s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn. (Ook handig om in de vakantie van de kinderen te doen, kan ik ze weer eens heerlijk bij me hebben ?) Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt ? Het was fantastisch. Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen @dominiqueschemmekes ❤️ en ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren. Ps: Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time ? #coronafreewedding @conservatoriumhotel , bedankt voor de goede zorgen!

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Basketbaltrainer

Na eerdere mislukte huwelijken was daar in 2015 dan de basketbaltrainer van haar kinderen: Dominique Schemmekes. “Hij is zo’n ongelofelijke lieverd. En ook prachtig om te zien. Maar ik had ook zoiets van ‘Wat moet je met mij? We schelen negentien jaar. Doe even normaal’. Maar hij wilde niet gaan”, vertelde Anouk in 2016 in een interview met Grazia.

Leeftijdsverschil

Dat Anouk negentien jaar ouder is dan haar nieuwe vlam, was aan het begin nog wel even een klein struikelblok. “Hij is nog zo jong. Ik bedoel, straks komt-ie een of andere jonge griet tegen waarvan hij denkt: ja, dit is ‘r. Ik heb dat ook vaak tegen hem gezegd, maar hij wil het niet horen. Kijk, er komt een moment dat ik zestig ben. Dan is hij 39. Het leven begint dan pas. En dan zit-ie met een oude taart in Frankrijk kaasjes te eten.”

Lees ook
De liefste momenten van Anouk, haar kersverse verloofde Dominique en hun kids

‘Liefde van mijn leven’

Dominique liet zich er echter niet door uit het veld slaan. Integendeel zelfs. Zo werd anderhalf jaar later dochter Jelizah geboren, waarmee het gezinsgeluk van Anouk na zes kinderen compleet is. Inmiddels hebben de twee wel bewezen dat leeftijd maar een getal is. “Ik ben met mannen getrouwd geweest die wel van mijn leeftijd waren en ook dat gaf geen garantie. Daarom geniet ik van het moment. En als ik dan toch de keuze heb om zoiets in de slaapkamer te hebben lopen… dan ga ik daar geen nee tegen zeggen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

5 years together with the love of my life? @anouk

Een bericht gedeeld door Dominique Schemmekes (@dominiqueschemmekes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#TB #Familyfirst❤️ @benjahminzs @dayounginej @phoenixstotijn @anouk photo by @demarcdegroot

Een bericht gedeeld door Dominique Schemmekes (@dominiqueschemmekes) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram