Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verdrietig: Domien Verschuuren en verloofde na elf jaar uit elkaar

Verdrietig: Domien Verschuuren en verloofde na elf jaar uit elkaar

Verdrietig: Domien Verschuuren en verloofde na elf jaar uit elkaar

Domien Verschuuren en zijn verloofde Caroline zijn uit elkaar. De dj, die afgelopen vrijdag afscheid nam van NPO 3FM, en zijn vriendin hebben besloten om hun relatie na elf jaar te verbreken.

Lees ook
Déze radio-dj gaat de lege stoel van Domien Verschuuren opvullen bij 3FM

‘Superverwarrend’

“Helemaal kut en superverwarrend”, schrijft Domien, die volgende maand aan de slag gaat bij Qmusic, op Instagram. “De afgelopen weken waren heftig en verdrietig, maar tegelijkertijd intiem en fijn. We koesteren ontelbaar veel fijne momenten en kijken terug op een heel gelukkige tijd.”

Nieuw hoofdstuk

De keuze om met elkaar te stoppen hebben Domien en Caroline “samen en met respect voor elkaar” gemaakt. “Er is geen ruzie, enkel liefde voor de elf jaar die we samen hebben gehad. We zijn beiden toe aan een nieuw hoofdstuk. We hopen dat iedereen begrip heeft voor ons verdriet en ons de tijd en privacy gunt die we nodig hebben.”

Toscane

Domien vroeg Caroline vorig jaar augustus ten huwelijk tijdens een vakantie in Toscane. Eerder dit jaar lieten de twee weten dat ze hun bruiloft hadden uitgesteld naar 2019. Domien en Caroline waren kort na zijn debuut in het Glazen Huis ook al even uit elkaar. Daarna hervonden ze de liefde.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte