Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wedden? Dít wordt jouw nieuwe lievelingsserie

Wedden? Dít wordt jouw nieuwe lievelingsserie

Wedden? Dít wordt jouw nieuwe lievelingsserie

In 1980 was het boek een regelrechte hit, in 2007 joeg de film menig bioscoopganger de stuipen op het lijf en dít jaar is het de bedoeling dat we van de serie de rillingen krijgen. The Mist, van thrillerschrijver Stephen King, wordt komende zomer nieuw leven in geblazen en de eerste, kersverse trailer doet ons vermoeden dat we straks massaal aan de buis gekluisterd zitten.

Lees ook
Deze 12 nieuwe Netflix-series zullen het internet gaan veroveren dit jaar

Geen hand voor ogen
In de serie wordt het dorpje Bridgeville geteisterd door een plotselinge, bizar dichte mist. Hierdoor wordt een familie afgescheiden van de rest van de wereld én van elkaar. Voor de serie zijn nieuwe personages bedacht en anders dan in het originele verhaal speelt deze productie zich op meerdere locaties af, in plaats van enkel in een supermarkt.

Loeispannend
In de serie, bedacht door de Deense Christian Torpe, spelen onder anderen Alyssa Sutherland (Vikings), Morgan Spector en Frances Conroy (American Horror Story) hoofdrollen. De eerste trailer is veelbelovend en meteen loeispannend. Ga jij The Mist volgen?

The Mist is vanaf 22 juni te zien op de Amerikaanse zender Spike. Wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.