Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Smelt: dochtertje Naomi van As en Sven Kramer omringd door haar favo knuffels

Smelt: dochtertje Naomi van As en Sven Kramer omringd door haar favo knuffels

Celebs
Smelt: dochtertje Naomi van As en Sven Kramer omringd door haar favo knuffels

Het dochtertje van Naomi van As en Sven Kramer wordt flink in de watten gelegd. Op een gloednieuwe foto is te zien dat de kleine Kae geen gebrek heeft aan pluchen beesten en maar al te graag met állemaal tegelijk knuffelt.

“Konijnen zijn hier wel favoriet…”, merkt haar moeder op. “Of ze er nog eentje mag? Ja joh, natuurlijk. Wie had/heeft er een knuffel?” Bij de foto vertelt Naomi ook over haar knuffel van vroeger, wat óók een konijn was. “Mijne heette Coco”, is op te maken uit de hashtags die de voormalig hockeyster gebruikt.

Lees ook
Dat haar en die wangetjes! Naomi van As deelt té lieve foto van dochtertje Kae

Niet de enige

Uit de reacties onder het kiekje wordt duidelijk dat Kae lang niet de enige baby met een (of meerdere) knuffelkonijn(en) is. “Mijn dochter heeft ook dat roze konijn. We noemen hem Charlie en hebben ondertussen 5 reserves”, biecht een van Naomi’s fans op. Een ander schrijft: “Haha, hier ook een konijn! Bunny!”

Zo. Lief.

Niet alleen gaan de volgers los op de konijnenknuffels, ook smelten ze bij het zien van het koppie van Kae. “Ze is echt om op te vreten”, luidt een van de vele reacties. “Lekker meisje is het ook!”

Eerste kindje

Eind oktober maakten Naomi en Sven bekend de trotse ouders te zijn geworden van hun eerste kindje. Ze onthulden het heuglijke nieuws met een prachtige gezinsfoto.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee