Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dochtertje (7) Jennifer Ewbank met schedelbreuk in het ziekenhuis: ‘Verjaardag eindigde in een nachtmerrie’

Dochtertje (7) Jennifer Ewbank met schedelbreuk in het ziekenhuis: ‘Verjaardag eindigde in een nachtmerrie’

Dochtertje (7) Jennifer Ewbank met schedelbreuk in het ziekenhuis: ‘Verjaardag eindigde in een nachtmerrie’

Het dochtertje van Jennifer Ewbank (33) belandde in het ziekenhuis op haar zevende verjaardag. Een pony trapte tegen het hoog van het meisje. Hierdoor liep ze een schedelbreuk op. 

Nachtmerrie

“Emily haar zevende verjaardag had een sprookjesfeest voor haar moeten zijn maar eindigde in een nachtmerrie toen ons meisje tegen haar hoofd werd getrapt door een pony”, begint Jennifer haar verhaal op Instagram. “Het gebeurde recht voor onze ogen in een fractie van een seconde toen het dier op hol sloeg.”

Schedelbreuk en bloeding

Ewbank laat weten nog continu iedere stap van de gebeurtenis te herleven. Hun dochtertje blijkt nu de eerste scan een schedelbreuk en een bloeding te hebben. “En onze tijd en wereld stopte. Gillend van binnen bleef ik naar haar gezichtje kijken met een glimlach om voor haar veiligheid uit te stralen maar wij voelde de grond steeds verder wegzakken bij iedere stap van een arts.”

Vechter

“Ongeloof, verdriet, boosheid, onzekerheid, angst en besef”, vervolgt Jennifer. “Alles kwam bij ons voorbij maar dit meisje heeft vooral haar kracht laten zien. Ze is zo’n ongelofelijke vechter! Em is klein van stuk maar ze heeft een onophoudende wil.” Inmiddels doet Emily het gelukkig ontzettend goed, hoewel de blondine het wel afklopt, want ze zijn er nog niet. De aankomende twee en halve maand moeten ze vallen of stoten voorkomen vanwege haar medicatie en de nog te helen breuk.

Lees ook
Samen genieten van het zalige weer! Marly van der Velden voor het eerst naar buiten met pasgeboren zoontje

Ongelooflijk dankbaar

Om deze reden was ze ook de afgelopen 2,5 week offline. “Ik heb getwijfeld dit te delen, omdat wij ons als gezin nog nooit zo kwetsbaar hebben gevoeld. Tegelijkertijd is er een kracht binnen ons gezin ontstaan wat mij ontzettend raakt. Al is dit zeker geen mooi plaatje in ons leven, we zijn ongelofelijk dankbaar dat haar bedje weer gevuld is thuis.” Jennifer sluit af: “Wij zijn zo belachelijk trots op ons meisje!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Ewbank (@jenniferewbank)

Bron: Story | Beeld: Brunopress