Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: dochter Waylon en Bibi verovert iédereens hart in snoezig berenpakje

Zien: dochter Waylon en Bibi verovert iédereens hart in snoezig berenpakje

Zien: dochter Waylon en Bibi verovert iédereens hart in snoezig berenpakje

Bibi Breijman en Waylon zitten sinds de geboorte van Teddy op één grote roze wolk. En geef ze eens ongelijk. Want als je deze te lieve foto van het kleine meisje ziet, valt niet langer te ontkennen hoe cute ze is, toch?

Op de foto is te zien hoe Teddy ín een berenpakje tússen de teddyberen ligt. “Zie hier dus de oorzaak van mijn eeuwig durende berenbubbel…”, begint de vriendin van Waylon. “Mijn oneindige roze wolk die elke dag weer groter en groter wordt. Ook al kan ik alleen nog maar denken aan knuffelen en zie ik nog zoveel teddyberen op de weg, er komen binnenkort weer nieuwe video’s aan hoor! Want ik kan natuurlijk niet voor altijd in mijn berenbubbel blijven hangen.”

Smelten

Haar volgers smelten dan ook bij het zien van dit zoete plaatje. “Wat een schatje”, reageert iemand. Een ander spoort Bibi vooral aan om lekker te blijven genieten in haar berenbubbel. Nu is ze nog zo klein.

Lees ook
Bibi Breijman hint op huwelijksaanzoek en dít is de reactie van Waylon

Zoon

De kleine Teddy Bijkerk werd op 26 november geboren. Dit is het eerste kindje van Waylon en Bibi samen. De zanger heeft al een 16-jarige zoon uit een eerdere relatie en zó ziet hij eruit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram