Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Leni Klum, de minderjarige dochter van Heidi Klum, post pikante foto en het commentaar stroomt binnen

Leni Klum, de minderjarige dochter van Heidi Klum, post pikante foto en het commentaar stroomt binnen

Leni Klum, de minderjarige dochter van Heidi Klum, post pikante foto en het commentaar stroomt binnen

Leni Klum, de 17-jarige dochter van topmodel Heidi Klum, is druk bezig met haar eigen modellencarrière. Ze heeft momenteel al meer dan één miljoen volgers op Instagram. Haar nieuwste Instagram post doet alleen veel stof opwaaien.

Dochter Leni showt haar lichaam

De schoonheid heeft Leni Klum zeker weten van haar beroemde moeder Heidi. Leni is dan ook net als haar moeder het modellenleven ingerold. En dat doet ze met succes, want de knappe Leni heeft al aardig wat bereikt in haar modellencarrière. Zo stond ze al eens op de cover van de Duitse Vogue en stal ze de show op de catwalk van Dolce & Gabbana in Venetië. Recentelijk had ze een fotoshoot voor het tijdschrift Rollercoaster, waarvoor prachtige kiekjes op het strand zijn gemaakt. Zondag deelde Leni op Instagram vol trots één van de foto’s die er tijdens de shoot zijn gemaakt. Op de foto staat Leni op het strand met enkel een zwarte blazer aan, waarbij er één ontblote borst is te zien. Een behoorlijk gewaagde foto, waar de meningen over zijn verdeeld.

De tekst gaat verder onder de foto. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leni Olumi Klum (@leniklum)

Lees ook
Go Hema: keten kiest voor een model met een stoma

Gemixte reacties

Veel volgers geven complimentjes aan Leni en de mooie foto, maar veel reageren ook met gemengde gevoelens. Vooral omdat Leni pas 17 jaar is en misschien nog iets te jong is om zulke foto’s te delen. Iemand vraagt zich af of een dergelijke foto wel legaal is, terwijl anderen vinden dat Leni lekker moet doen waar ze zelf zin in heeft en dat ze er prachtig uitziet. Of ze nu positieve of negatieve berichten krijgt, waarschijnlijk gaat Leni een glansrijke carrière als model tegemoet net als haar moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leni Olumi Klum (@leniklum)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN | Beeld: BrunoPress