Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe foto bewijst dat Miljuschka en haar dochter sprekend op elkaar lijken: ‘Mini-you!’

Nieuwe foto bewijst dat Miljuschka en haar dochter sprekend op elkaar lijken: ‘Mini-you!’

Nieuwe foto bewijst dat Miljuschka en haar dochter sprekend op elkaar lijken: ‘Mini-you!’

Miljuschka Witzenhausen (35) is de trotse moeder van twee prachtige kinderen: zoon Rembrandt (10) en dochter Felina (8). De jongste van de twee begint steeds meer op haar moeder te lijken, zo vinden volgers. Onder een nieuwe foto van het meisje worden de gelijkenissen tussen beiden veelvuldig benoemd.

Dochter Miljuschka

Momenteel genieten Miljuschka en haar gezin van een zonnig tripje in eigen land. Van die staycation op Terschelling deelt de Flair-columniste de nodige beelden, waaronder een foto van haar dochter. “Gossiepossie kind, wat word je groot. Staat ze daar opeens als een onbedoeld model”, schrijft Witzenhausen erbij. Ze grapt in de hashtags nog dat er “een hek omheen” moet. “Zo nog niet bewust van haar schoonheid.”

Zelfde blik

Het ontgaat fans niet dat Felina als twee druppels water op haar moeder lijkt. “Ze lijkt wel een beetje op je, een beetje erg”, reageert een volger. Een ander schrijft: “Zelfde blik in haar ogen als jij!” Ook wordt het meisje een miniversie van Miljuschka en een beauty genoemd.

Lees ook
Miljuschka: ‘Al zo veel jaren probeer ik wanhopig alle ballen in de lucht te houden’

Vader kinderen

Miljuschka kreeg haar kinderen met Tycho Veldhoen, met wie de tv-kok een relatie van zeven jaar had. Inmiddels is ze alweer vijf jaar gelukkig met Philip Ierschot.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gossiepossie kind wat word je groot? Staat ze daar opeens als een onbedoeld model #hekeromheen #zonognietbewustvanhaarschoonheid

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Moederdag is het iedere dag vanaf het moment dat je moeder bent geworden. Het heeft me het mooiste gegeven in het leven. Want als je kids hebt kan je het nooit meer niet doen. Vier dat gegeven vandaag moeders! Je kan niet denken vandaag kom ik niet mijn bed uit. Ze geven je onmetelijke kracht en doorzettingsvermogen. Ze leren je opnieuw kijken met verwondering naar alles waardoor je de wereld opnieuw opengaat. Ze dwingen een verlangzaming van het leven af die ik magisch vind. Vandaag ben ik helaas niet met ze samen. Want ook dat hoort bij modern moederschap. Ze zijn bij hun vader. Maar in hun en mijn hart zijn we altijd samen. Dit jaar hebben veel mensen door de quarantaine ervaren hoe het is om niet naar je moeder te kunnen. Helaas zitten mijn moeder en ik al jaren in deze situatie. Maar ook daar geld we zitten in elkaars hart. Mama je hebt me alles geleerd. Ik hou van je. Ben nog steeds bang iedere dag je plotseling kwijt te raken door de keuze die we hebben moeten maken. Maar boven alles ben ik trots op je en dankbaar voor de momenten die we delen.

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Beeld: Esmee Franken voor Flair, Instagram