Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo lief! Oudste dochter Marly van der Velden is echte grote zus voor pasgeboren broertje

Zo lief! Oudste dochter Marly van der Velden is echte grote zus voor pasgeboren broertje

Zo lief! Oudste dochter Marly van der Velden is echte grote zus voor pasgeboren broertje

De oudste dochter van Marly van der Velden is al een heuse grote zus voor broertje Jimi-Jones. Het gezin is deze zaterdag weer opstap gegaan en Sammy-Rose wandelt vrolijk met haar broer door de stad.

Oudste dochter Marly van der Velden

Begin vorige maand beviel Marly van der Velden van haar derde kindje, zoontje Jimi-Jones. De ‘GTST’-actrice geniet volop van het gezinsleven, maar ook zusjes Sammy-Rose en Jackie-Rey kunnen zich geen leven meer zonder broertje voorstellen. Op de nieuwste foto die Marly vandaag plaatst zien we de oudste dochter van het Marly van der Velden en Mike trots de kinderwagen voortduwen waarin haar broertje ligt te slapen. Trotser kun je mama Marly niet krijgen. “Zaterdag dingen ? “, schrijft de actrice er alleen maar bij. Ook plaatst ze hashtags waaruit blijkt dat Van der Velden dit zelf ook een té zoet tafereeltje vindt. ‘#ikkanditnietaanzolief’ en ‘#grotezus’ worden bij de lieve post geplaatst.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd)

Grote zussen

Op 31 mei werd Marly van der Velden moeder van haar eerste zoontje. De kleine werd in een warm gezin met twee meiden ontvangen. Samen met haar partner Mike kreeg Marly van der Velden eerder al twee dochters: Sammy-Rose, geboren in september 2014, en Jackie-Rey, geboren in oktober 2017. De meiden zijn nu grote zussen van een broertje. In december maakte de GTST-actrice het heuglijke nieuws bekend in verwachting te zijn van haar derde kindje. Een maand later onthulde ze het geslacht op grootse wijze.

Wat gaat er met Nina gebeuren?

Door haar zwangerschap moest personage Nina tijdelijk uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Er werd al bekend gemaakt dat het personage van Marly – Nina – niet zwanger zou worden, dus moest er een andere oplossing gevonden worden. Die kwam er. Aangezien Nina in de mode-industrie werkt, kon dat een perfect ‘smoesje’ worden om Meerdijk even te verlaten. Vanwege een doorstart van La Nina werkte Nina samen met man Bing aan een nieuwe kledinglijn. En daar had de ontwerpster natuurlijk net een speciaal stofje voor nodig die alleen in Indonesië te vinden was. Die zoektocht zou wel eens weken, maar ook maanden kunnen duren. Handig bedacht, vind je niet?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marly Van der Velden (@marlyvd)

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress