Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dochter Marco en Leontine deelt bijzondere foto van complete gezin met duidelijke boodschap

Dochter Marco en Leontine deelt bijzondere foto van complete gezin met duidelijke boodschap

Dochter Marco en Leontine deelt bijzondere foto van complete gezin met duidelijke boodschap

Al weken is het een veelbesproken showbizz-onderwerp: de scheiding tussen Marco (53) en Leontine Borsato (52). Niet alleen de breuk zelf maakt de nodige tongen los, vooral draait de geruchtenmolen op volle toeren wat betreft het overspelige gedrag van de zanger. Wat er ook gezegd wordt over haar ouders, hun dochter Jada (17) blijft altijd achter de twee staan.

Belangrijke boodschap Jada

In haar Instagram Stories heeft de Borsato-telg een foto gedeeld waar heel het gezin op staat. “One family”, begint ze bij de foto. “Forever and always.” Daarbij heeft ze nog een belangrijke boodschap: “Nobody can break us.” Naar alle waarschijnlijkheid is de foto afgelopen zomer in Italië gemaakt, toen Marco en Leontine samen met hun kinderen genoten van een zonovergoten vakantie.

Breuk Marco en Leontine

Begin februari maakten Marco en Leontine bekend dat ze na meer dan twintig jaar huwelijk uit elkaar gaan. De zanger pakte zijn koffers en ging bij zijn moeder in Alkmaar wonen. Hoewel Marco eerder geruchten over mogelijke huwelijksproblemen nog de kop indrukte, gaf hij in oktober toe een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In weekblad Privé deed de zanger een boekje open. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren”, liet hij weten.

Lees ook
Henny Huisman hangt vuile was buiten: ‘Er speelde iets tussen Marco en Maan’

Overspel

Naar eigen zeggen was het huwelijk van de Borsato’s afgelopen najaar “sterker dan ooit”. Maar Marco zou Iris zelfs vorig jaar nog hebben gezien. Ook wordt hij beschuldigd van overspel met andere vrouwen, iets waar Leontine op een bijzonder nare manier achter zou zijn gekomen. Zo zou hij een affaire hebben gehad met een lid van zijn fanclub – wier man een schokkend boekje opendeed – én heeft de zanger volgens Henny Huisman (68) een scheve schaats gereden met Maan de Steenwinkel (23). Marco en Leontine waren sinds 1998 getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La nostra famiglia ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My boys ? #lovemyboys

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Avonden zoals deze met de liefde van m’n leven, onze prachtige kids en familie ? #inlove #inlovewithpuglia #weareinpuglia

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram